Emma Heesters vervult je spannendste wens op uitnodigende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters viert kerst zoals het hoort; intiem, gezellig maar vooral: spannend! De zangeres wil precies weten waar haar volgers naar verlangen…

Ieder mens houdt van Kerst. De gezelligheid, de feestjes, de kerstboom met mooie versieringen en de cadeautjes die je samen met vrienden en familie uitpakt. Ook Emma Heesters maakt zich met weer een smakelijke foto nóg meer onderdeel van je vaste rituelen tijdens de feestdagen. De bekende Nederlandse zangeres gooit in de aanloop naar de mooiste tijd van het jaar ál haar charmes in de strijd. Ze heeft het er maar druk mee! Zo heeft ze onlangs een nieuwe videoclip uitgebracht waarmee ze een inkijkje in haar privéleven geeft. Nog persoonlijker wordt ze als ze onder haar meest recente foto vraagt wat je precies wilt hebben voor Kerst. Het antwoord op die vraag is nu bij iedereen: Emma Heesters!

Vuurrode Emma Heesters schittert op nieuwe foto

Mooie glitter jurkjes en aantrekkelijke kleding wordt uit de kast getrokken bij deze oogverblindende foto. Een rood portret met een schattig cadeau en een nóg schatterigere Emma. Ze poseert voor een ultiem gezellige woonkamer, ingericht met cadeautjes, een kerstboom en kerstsokken die hangen aan de open haard. Dat is een plaatje waar je spontaan in wilt stappen! Aan zijn reactie te zien is ook haar vriendje Wesley Hoedt flabbergasted door de foto die ze op haar Instagram deelt. Het eerste wat hij en Emma’s fans zouden doen is dat prachtige cadeautje uitpakken. Daar kan Emma duidelijk wel wat hulp bij gebruiken. Wat zou er in het pakje zitten? Misschien is het wel een nieuw jurkje voor een nieuwe foto van Emma…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters gaat vaker op de foto tijdens Kerst

Naast bovenstaande foto in volledige kerst-setting, bedelft Emma je deze weken met foto’s in dit thema. Wat dacht je van deze aantrekkelijke foto met feestelijk jurkje? Zoek de verschillen met de nieuwste foto van Emma! Waarin alle beelden overeenkomen is dat ze je een warm gevoel opleveren. Ook een terugkerend thema is haar Kerstsingle: voor het tweede jaar op rij heeft ze een liedje uitgebracht voor tijdens de feestdagen. In ‘Holiday,’ een persoonlijk en vrolijk nummer, zingt Emma Heesters over vakantiedagen die gevierd moeten worden met vrienden en familie.

Lees ook: Om deze 3 redenen is Emma Heesters het lekkerste cadeautje deze kerst

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

 

Emma Heesters is mooiste stiefmoeder van Nederland

Haar nieuwe single is uit; ‘Holiday’. Een vrolijk kerstliedje met krachtige uithalen die de meeste mensen zich schuldig moeten blijven. De videoclip bij dit feelgood-kerstnummer is anders dan een standaard variant. Emma heeft zich namelijk laten verleiden om deze clip te schieten bij een bekende thuis. En niet zomaar een bekende; de schoonouders van haar vriend Wesley Hoedt zijn hierbij betrokken! In de videoclip is te zien dat ze aan het zingen en spelen is met de kinderen, en dat de gezelligheid met de kerstboom en het gezelschap niet ontbreekt. Ze bedankt in haar bijschrijft van de foto haar ‘schoonouders’ en ze kan nu al niet wachten om in hun nieuwe huis een nieuwe video op te nemen. Haar fans wachten ook met smart op meer van Emma!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten