Emma Heesters vervult je spannendste wens op uitnodigende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters viert kerst zoals het hoort; , gezellig maar vooral: spannend! De zangeres wil precies weten waar haar volgers naar verlangen…

Ieder mens houdt van Kerst. De gezelligheid, de feestjes, de kerstboom met mooie versieringen en de cadeautjes die je samen met vrienden en familie uitpakt. Ook Emma Heesters maakt zich met weer een smakelijke foto nóg meer onderdeel van je vaste rituelen tijdens de feestdagen. De bekende Nederlandse zangeres gooit in de aanloop naar de mooiste tijd van het jaar ál haar charmes in de strijd. Ze heeft het er maar druk mee! Zo heeft ze onlangs een nieuwe videoclip uitgebracht waarmee ze een inkijkje in haar privéleven geeft. Nog persoonlijker wordt ze als ze onder haar meest recente foto vraagt wat je precies wilt hebben voor Kerst. Het antwoord op die vraag is nu bij iedereen: Emma Heesters!

Vuurrode Emma Heesters schittert op nieuwe foto

Mooie glitter jurkjes en aantrekkelijke kleding wordt uit de kast getrokken bij deze oogverblindende foto. Een rood portret met een schattig cadeau en een nóg schatterigere Emma. Ze poseert voor een ultiem gezellige woonkamer, ingericht met cadeautjes, een kerstboom en kerstsokken die hangen aan de open haard. Dat is een plaatje waar je spontaan in wilt stappen! Aan zijn reactie te zien is ook haar vriendje Wesley Hoedt flabbergasted door de foto die ze op haar Instagram deelt. Het eerste wat hij en Emma’s fans zouden doen is dat prachtige cadeautje uitpakken. Daar kan Emma duidelijk wel wat hulp bij gebruiken. Wat zou er in het pakje zitten? Misschien is het wel een nieuw jurkje voor een nieuwe foto van Emma…

Emma Heesters gaat vaker op de foto tijdens Kerst

Naast bovenstaande foto in volledige kerst-setting, bedelft Emma je deze weken met foto’s in dit thema. Wat dacht je van deze aantrekkelijke foto met feestelijk jurkje? Zoek de verschillen met de nieuwste foto van Emma! Waarin alle beelden overeenkomen is dat ze je een warm gevoel opleveren. Ook een terugkerend thema is haar Kerstsingle: voor het tweede jaar op rij heeft ze een liedje uitgebracht voor tijdens de feestdagen. In ‘Holiday,’ een persoonlijk en vrolijk nummer, zingt Emma Heesters over vakantiedagen die gevierd moeten worden met vrienden en familie.

Lees ook: Om deze 3 redenen is Emma Heesters het lekkerste cadeautje deze kerst

 

Emma Heesters is mooiste stiefmoeder van Nederland

Haar nieuwe single is uit; ‘Holiday’. Een vrolijk kerstliedje met krachtige uithalen die de meeste mensen zich schuldig moeten blijven. De videoclip bij dit feelgood-kerstnummer is anders dan een standaard variant. Emma heeft zich namelijk laten verleiden om deze clip te schieten bij een bekende thuis. En niet zomaar een bekende; de schoonouders van haar vriend Wesley Hoedt zijn hierbij betrokken! In de videoclip is te zien dat ze aan het zingen en spelen is met de kinderen, en dat de gezelligheid met de kerstboom en het gezelschap niet ontbreekt. Ze bedankt in haar bijschrijft van de foto haar ‘schoonouders’ en ze kan nu al niet wachten om in hun nieuwe huis een nieuwe video op te nemen. Haar fans wachten ook met smart op meer van Emma!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!