Emma Heesters lijkt met deze foto te verklappen dat ze zwanger is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters deelt op Instagram een hoop zoete foto’s met haar vriend Wesley Hoedt. Maar in één van de kiekjes lijkt een geheime boodschap te zitten…

Dankzij Valentijnsdag zijn we werkelijk overspoeld met liefdevolle foto’s van bekende stellen. De ene BN’er vierde het nog uitbundiger dan de ander. Zo ook de bloedmooie Emma Heesters. De zangeres plaatst foto’s van hoe zij en haar vriend Wesley Hoedt de afgelopen maanden op verschillende locaties hun liefde gevierd hebben. De meeste kiekjes zijn gemaakt op vakantiebestemmingen. Ze schrijft bij de foto’s “Happy Valentine’s Day! We’ve come a long way, ti amo amore mio,” wat Italiaans is voor ”Ik houd van je, mijn liefje”. Duidelijk is dus dat de tortelduifjes het leuk hebben samen. Zó leuk, dat het tijd wordt voor een volgende stap…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

 

Is Emma Heesters zwanger?

Dat Emma Heesters en Wesley het leuk hebben samen is duidelijk. Ze reizen zich een ongeluk, en proberen zo veel mogelijk tijd samen door te brengen. Zo zie je zon en zee voorbijkomen, ook zijn de twee te zien in Disneyland Parijs. Momenteel bevindt het koppel zich ook weer in Parijs, de stad van de liefde.

Op de eerste foto is te zien hoe Emma en Wesley een mooie foto voor de spiegel maken. Opvallend is dat ze beide hun handen op de buik van Emma hebben. Dit zou kunnen betekenen dat Emma Heesters zwanger is. Wilt het koppel iets duidelijk maken, of is het gewoon hun manier van poseren? Emma en Wesley hebben onlangs een huis samen gekocht, wat is de volgende stap? Wie weet is er wel een kleine op komst, en zien we binnenkort een bekendmaking van de twee.

Fans denken ook aan zwangerschap Emma Heesters

De geplaatste foto’s van Emma Heesters blijven voor haar volgers ook niet onopgemerkt. Met name de eerste foto. Je poseert toch niet zomaar met je handen op de buik van je vriendin? De foto roept veel reacties op; ”Baby op komst?”, ”Ben je zwanger?!”, ”Ik dacht dat je zwanger was bij de eerste foto”. Duidelijk is dat meerdere mensen benieuwd zijn naar de situatie omtrent de foto. En terecht, want misschien wil het koppel wel iets duidelijk maken.

Mijlpaal voor Emma Heesters

Dat Emma haar carrière goed gaat, is duidelijk. De knappe zangeres heeft onlangs een écht grote mijlpaal bereikt. Namelijk vijf miljoen abonnees op YouTube. Weinig Nederlanders behalen zoveel aantal abonnees op YouTube. Zij plaatst op haar kanaal covers van verschillende nummers. Voornamelijk liedjes uit India. Zoals je waarschijnlijk al kon verwachten, slaat dit ontzettend goed aan. Ze haalt miljoenen views op haar video’s en mensen houden van haar stem. Wat logisch is, want ze kan natuurlijk ook verschrikkelijk goed zingen.

Lees ook: Foto: Emma Heesters toont glimmende ballonnen na feestje in kleedkamer 

Wesley Hoedt is de vriend van Emma Heesters

Wesley Hoedt is een Nederlands voetballer die als centrale verdediger speelt voor RSC Anderlecht. Hij heeft in zijn carrière al gespeeld voor vele topclubs. Denk aan Lazio, Southampton en Celta de Vigo. Emma Heesters is niet Wesleys eerste vriendin. Hij had eerst een relatie met Melanie Hania, met wie hij ook kinderen heeft. Zoon Finn en dochter Noli Valentina. Emma Heesters heeft dus ook ‘bonuskinderen’. Zelf heeft Emma altijd aangegeven een kinderwens te hebben. Zou deze wens binnenkort in vervulling gaan?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!