Foto: Emma Heesters toont glimmende ballonnen na feestje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Emma Heesters heeft reden voor een feestje. Op YouTube kreeg ze haar 5 miljoenste volger erbij. Geweldig nieuws dus voor Emma!

Emma Heesters is haar zangcarrière ooit begonnen op YouTube, waar ze covers maakte van populaire nummers. Zeker in landen als Indonesië en India deed ze het heel goed, omdat Emma Engelse versies maakte van Aziatische nummers. En dat was daarvoor eigenlijk nog nooit gedaan. Een aantal jaar later speelt Emma voor uitverkochte zalen en straalt ze op het podium. Maar nog steeds doet ze enorm veel op YouTube om haar trouwe fans tevreden te houden. En dat loont. Ze heeft namelijk nu net haar 5 miljoenste volger op YouTube binnen. En dat was voor Emma Heesters natuurlijk wel even een reden voor een goed feestje.

Lees ook: Foto: Emma Heesters zet vriend Wesley Hoedt voor schut in zijn eigen stadion

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Op deze foto zie je hoe Emma een feestje bouwt in haar kleedkamer

Zoals je ziet bouwt Emma een klein bescheiden feestje in haar kleedkamer. Met een feestelijke ballon viert Emma dat ze de 5 miljoen gehaald heeft. Ongetwijfeld zal er nog een officieel feestje komen, met meer dan alleen ballonen. Maar Emma moest natuurlijk even wat plaatsen voor dit heugelijke moment. En als je dan druk bent en alleen een paar minuten hebt in je eigen kleedkamer, dan moet je een beetje improviseren. Maar iedereen weet hoe goed Emma is in het geven van een feestje. Dus als ze met vrienden haar nieuwe mijlpaal gaat vieren, dan zal de drank rijkelijk vloeien en de muziek zal kilometers ver te horen zijn. En dan houdt Emma het niet bij 1 ballon, maar bij een heel ballonnenfestijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?