Foto: Emma Heesters toont glimmende ballonnen na feestje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Emma Heesters heeft reden voor een feestje. Op YouTube kreeg ze haar 5 miljoenste volger erbij. Geweldig nieuws dus voor Emma!

Emma Heesters is haar zangcarrière ooit begonnen op YouTube, waar ze covers maakte van populaire nummers. Zeker in landen als Indonesië en India deed ze het heel goed, omdat Emma Engelse versies maakte van Aziatische nummers. En dat was daarvoor eigenlijk nog nooit gedaan. Een aantal jaar later speelt Emma voor uitverkochte zalen en straalt ze op het podium. Maar nog steeds doet ze enorm veel op YouTube om haar trouwe fans tevreden te houden. En dat loont. Ze heeft namelijk nu net haar 5 miljoenste volger op YouTube binnen. En dat was voor Emma Heesters natuurlijk wel even een reden voor een goed feestje.

Lees ook: Foto: Emma Heesters zet vriend Wesley Hoedt voor schut in zijn eigen stadion

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Op deze foto zie je hoe Emma een feestje bouwt in haar kleedkamer

Zoals je ziet bouwt Emma een klein bescheiden feestje in haar kleedkamer. Met een feestelijke ballon viert Emma dat ze de 5 miljoen gehaald heeft. Ongetwijfeld zal er nog een officieel feestje komen, met meer dan alleen ballonen. Maar Emma moest natuurlijk even wat plaatsen voor dit heugelijke moment. En als je dan druk bent en alleen een paar minuten hebt in je eigen kleedkamer, dan moet je een beetje improviseren. Maar iedereen weet hoe goed Emma is in het geven van een feestje. Dus als ze met vrienden haar nieuwe mijlpaal gaat vieren, dan zal de drank rijkelijk vloeien en de muziek zal kilometers ver te horen zijn. En dan houdt Emma het niet bij 1 ballon, maar bij een heel ballonnenfestijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Foto: Sylvana IJsselmuiden neemt groot risico met strakste topje ooit

Sylvana IJsselmuiden weet precies hoe ze haar volgers meteen op een nieuwe video kan laten klikken! Met zo'n shirtje wil je gewoon zien of het filmpje goed afloopt...