Emma Heesters brengt fans in extase met deze heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters maakt haar volgers dagelijks blij met nieuwe foto’s. Met dit kiekje lijkt ze haar volgers écht helemaal wild te maken!

Emma Heesters is bij RSC Anderlecht! De voetbalclub van Anderlecht natuurlijk. Maar waarom bevindt de blondine zich in godsnaam bij deze willekeurige voetbalwedstrijd? Nou, zo willekeurig is het niet, aangezien vriend Wesley Hoedt basisspeler is van het Brusselse elftal. Via Instagram deelt Emma de beelden van de wedstrijd. Dit doet ze door middel van een heerlijke foto..

Emma Heesters maakt volgers verliefd met heerlijke foto

Via Instagram deelt de zangeres allerlei beelden van de voetbalwedstrijd van Anderlecht, waar Wesley Hoedt natuurlijk speelt. Maar waar ze zich helemaal mooi heeft gemaakt voor een voetbalwedstrijd, horen natuurlijk ook selfies en foto’s genomen te worden. Emma weet daar wel raad mee, en neemt er wat foto’s op los. Deze besluit ze dan ook te plaatsen via Instagram. En haar volgers lijken gelijk verliefd. Te zien is, hoe de blondine lachend op de VIP-stoel van Anderlecht plaatsneemt. Vol trots poseert Emma voor de camera, met een tas naast zich waar in het groot ‘Hoedt’ op staat. Deze voetbalvrouw weet wel raad met de spullen van de voetballer. In de reacties lijkt iedereen spontaan verliefd te zijn geworden op de zangeres, en dat maken ze dan ook duidelijk; “Hii you are my favourite singer please come to India I am waiting for you❤️❤️🥰😘”, “Emma im a big fan of yours“, “Love you Emma“. Één ding is duidelijk, Emma krijgt bakken aan liefde van haar volgers.

Lees ook: Video: Emma Heesters betovert volgers met openhangend jasje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters is een échte voetbalvrouw

Waar Emma Heesters tijdens de wedstrijd een foto van zichzelf plaatste, was dit natuurlijk niet het enige wat ze van de avond online zette. Sterker nog, dit was nog maar een klein deel. Het is in ieder geval te merken dat de blondine niet trotser kan zijn op haar Wesley Hoedt, want ze zet het liefste alles omtrent de speler van Anderlecht online. Zo plaatste ze tijdens de wedstrijd nog een andere video, waarin Wesley zelf te zien was. Op de video zien we in het eerste opzicht een bomvol stadion. Anderlecht speelde namelijk tegen Club Brugge, de aartsrivaal. Emma mag dan misschien wel enig verstand van voetbal hebben, maar haar focus tijdens de wedstrijd ligt nergens anders dan bij Wesley. Dat maakt ze duidelijk door middel van deze video. Inzoomend op Wesley schiet ze het filmpje. Let je nog op de wedstrijd, Emma? Het lijkt alsof de blondine écht alleen maar bezig was met foto’s en video’s maken, want ze zet er nog een paar online. Zo zet ze nog een andere foto op Instagram. Waarin ze te zien is met nog een andere blondine. Dit is namelijk de vrouw van Lior Refaelov, een andere voetballer van Anderlecht. Ze maakt al gauw nieuwe vriendinnen dus, onze Emma!

Lees ook: Foto: Emma Heesters blijkt aanbeden te worden door meest onverwachte BN’er ooit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!