Foto: Emma Heesters blijkt aanbeden te worden door meest onverwachte BN’er ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft een stille aanbidder! Deze kritische BN’er is helemaal zot op Emma, en pakt haar zodra hij de kans krijgt ook meteen stevig vast!

De beeldschone zangeres is voor iedereen een genot om te mogen aanschouwen. Tijdens haar optredens heeft Emma Heesters altijd prachtige outfitjes aan. Hiermee trekt ze mannen en vrouwen van wijde omtrek aan om haar te komen bewonderen. Nu lijkt het er zelfs op dat een BN’er waar je het nooit van verwacht ook een stille aanbidder is van Emma Heesters. De knappe zangeres krijgt, natuurlijk, alleen maar complimentjes van deze vaak ontzettend kritische BN’er!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters wordt vastgepakt door Louis van Gaal

Wie wilt de prachtige zangeres nou niet vastpakken. Louis van Gaal weet het in ieder geval wel. Louis van Gaal ziet zijn kans en pakt Emma Heesters stevig vast voor de foto. Deze foto heeft uiteindelijk wel een doel en dat is niet alleen het genot van Louis. Deze foto heeft namelijk een boodschap. Deze boodschap is voor het grootste voetbalfeest ooit! Tijdens het WK in Qatar is er namelijk een evenement in het Johan Cruijff arena. Tijdens twee WK wedstrijden van het Nederlands elftal, wordt er in het Johan Cruijff arena een halftime-show georganiseerd. De prachtige zangeres gaat hier tijdens de halftime-show optreden. Er is plek voor 55.000 mensen tijdens het evenement. Wie geen fan is van voetbal, kan altijd in de rust nog genieten van Emma Heesters!

Louis van Gaal overtuigd van talent Emma Heesters

Er werd gevraagd of Emma Heesters het wel kan voor de ogen van 55.000 mensen. Louis van Gaal begon “zij is geweldig”. Jack van Gelder vroeg zich het dus af of de prachtige zangers het ook kon voor 55.000 man. Uit het niets begint Emma Heesters te zingen en overtuigd ze iedereen. Om nog even zout in de wond van Jack van Gelder te stoppen zegt Louis: “Ik denk wel dat ze dat kan Jack”. Als één iemand die 55.000 man in de Johan Cruijff aan het dansen kan zetten is het wel Emma Heesters.

Louis van Gaal kende Emma Heesters al. Blijkbaar is de bondscoach van het Nederlands elftal fan van muziekprogramma’s. Ook luistert Louis naar haar muziek. Louis van Gaal weet dus zeker dat Emma Heesters ervoor gaat zorgen dat het een groot feest word.

Emma Heesters heeft al een lekker oranje pakje

Wanneer ze tijdens het evenement Huis van Oranje gaat optreden, moet dit natuurlijk in het oranje. Iedereen support Nederland tijdens het evenement, een oranje pakje is dan natuurlijk een must have. Gelukkig heeft Emma Heesters al een heerlijk oranje pakje thuis liggen. Tijdens de GP van Zandvoort moest Emma Heesters namelijk ook optreden. Dit deed ze in een oranje strak, glitter pakje. Met zo’n pakje trekt ze gelijk alle aandacht naar zich toe. De beeldschone Emma Heesters gaat met haar oranje pakje zeker weten stralen in de Johan Cruijff Arena!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...