Video: Emma Heesters betovert volgers met openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters haalt een heerlijke truc uit met haar volgers. Ze krijgt daarvoor assistentie van een loszittend jasje én een speciale gast!

Onlangs deelde Emma Heesters een betoverende video via haar Instagram account. De blondine krijgt namelijk een goocheltruc voorgeschoteld van niemand minder dan Steven Kazan, maar deze loopt niet als verwacht. Staat Steven zou versteld om zijn eigen mislukte truc, of ligt het meer aan de outfit van Emma? Want de blondine heeft écht alles uit de kast getrokken in deze video…

Emma Heesters zorgt voor magie in pikante outfit

Op de video zien we Emma Heesters samen met Steven Kazan, de zoon van natuurlijk Hans Kazan. Steven schotelt Emma een mooie goocheltruc voor. Emma moet van een flinke stapel kaarten ééntje pakken. Maar wat de blondine niet weet, is dat grappenmaker Steven een truc bij haar heeft uitgehaald. Op alle kaarten staat namelijk harten 6. Emma trekt een kaart, waarop Steven vervolgens zegt; “Uit al deze verschillende kaarten, heb jij één kaart gekozen, namelijk de harten zes!“. Steven verwacht nu natuurlijk dat Emma de harten 6 tevoorschijn haalt, maar dat was echter niet het geval. “Ik heb de klaveren koning“. Met zijn mond vol tanden kijkt Steven verbaast naar de blondine. Teleurstellend typt Emma; “I want my money back“. Zou Steven helemaal afgeleid zijn door het jasje van de blondine, en daarom de truc fout hebben uitgevoerd? Deze pikante outfit kan tenslotte wel voor wat afleiding zorgen. Of haalde de zangeres zelf een truc uit bij Steven, en doet ze het omgekeerde? In ieder geval lijkt Steven Kazan flink afgeleid te zijn…

Lees ook: Foto: Emma Heesters blijkt aanbeden te worden door meest onverwachte BN’er ooit

Emma Heesters verleidt Zandvoort met knaloranje pak

Onlangs deelde Emma Heesters een betoverende foto op Instagram. De blondine mocht namelijk optreden bij het circuit in Zandvoort! Dit natuurlijk allemaal op de dag van de GP in Zandvoort, van de F1. En de blondine mocht hier, als echte Nederlander, natuurlijk optreden. Ze is tenslotte een heuse bekendheid. Via Instagram zien we de verschillende beelden van de dag. Op de eerste foto is te zien hoe Emma actief aan het dansen is. In een bijpassend oranje pakje met twee achtergrond danseressen op de achtergrond. Op de tweede foto zien we Emma iets meer in d’r element. Meezingend met het publiek en lekker aan het dansen. Op deze foto is ook te zien voor wat voor een publiek ze staat, en dat zijn zeker niet weinig mensen. Met op de achtergrond een mega groot reuzenrad lijkt dit een dag te zijn om nooit meer te vergeten. En zelfs vriend Wesley Hoedt was aanwezig bij deze dag! Buiten het voetballen om lijkt de vriend van de blondine tóch nog tijd te hebben om ook haar werk bij te wonen, is het een keer andersom. In ieder geval lijkt dit een meer dan geslaagde dag te zijn geweest.

Lees ook: Emma Heesters verbaast Instagram met foto van enorme bloemkolen

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!