Video: Emma Heesters betovert volgers met openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters haalt een heerlijke truc uit met haar volgers. Ze krijgt daarvoor assistentie van een loszittend jasje én een speciale gast!

Onlangs deelde Emma Heesters een betoverende video via haar Instagram account. De blondine krijgt namelijk een goocheltruc voorgeschoteld van niemand minder dan Steven Kazan, maar deze loopt niet als verwacht. Staat Steven zou versteld om zijn eigen mislukte truc, of ligt het meer aan de outfit van Emma? Want de blondine heeft écht alles uit de kast getrokken in deze video…

Emma Heesters zorgt voor magie in outfit

Op de video zien we Emma Heesters samen met Steven Kazan, de zoon van natuurlijk Hans Kazan. Steven schotelt Emma een mooie goocheltruc voor. Emma moet van een flinke stapel kaarten ééntje pakken. Maar wat de blondine niet weet, is dat grappenmaker Steven een truc bij haar heeft uitgehaald. Op alle kaarten staat namelijk harten 6. Emma trekt een kaart, waarop Steven vervolgens zegt; “Uit al deze verschillende kaarten, heb jij één kaart gekozen, namelijk de harten zes!“. Steven verwacht nu natuurlijk dat Emma de harten 6 tevoorschijn haalt, maar dat was echter niet het geval. “Ik heb de klaveren koning“. Met zijn mond vol tanden kijkt Steven verbaast naar de blondine. Teleurstellend typt Emma; “I want my money back“. Zou Steven helemaal afgeleid zijn door het jasje van de blondine, en daarom de truc fout hebben uitgevoerd? Deze outfit kan tenslotte wel voor wat afleiding zorgen. Of haalde de zangeres zelf een truc uit bij Steven, en doet ze het omgekeerde? In ieder geval lijkt Steven Kazan flink afgeleid te zijn…

Lees ook: Foto: Emma Heesters blijkt aanbeden te worden door meest onverwachte BN’er ooit

Emma Heesters verleidt Zandvoort met knaloranje pak

Onlangs deelde Emma Heesters een betoverende foto op Instagram. De blondine mocht namelijk optreden bij het circuit in Zandvoort! Dit natuurlijk allemaal op de dag van de GP in Zandvoort, van de F1. En de blondine mocht hier, als echte Nederlander, natuurlijk optreden. Ze is tenslotte een heuse bekendheid. Via Instagram zien we de verschillende beelden van de dag. Op de eerste foto is te zien hoe Emma actief aan het dansen is. In een bijpassend oranje pakje met twee achtergrond danseressen op de achtergrond. Op de tweede foto zien we Emma iets meer in d’r element. Meezingend met het publiek en lekker aan het dansen. Op deze foto is ook te zien voor wat voor een publiek ze staat, en dat zijn zeker niet weinig mensen. Met op de achtergrond een mega groot reuzenrad lijkt dit een dag te zijn om nooit meer te vergeten. En zelfs vriend Wesley Hoedt was aanwezig bij deze dag! Buiten het voetballen om lijkt de vriend van de blondine tóch nog tijd te hebben om ook haar werk bij te wonen, is het een keer andersom. In ieder geval lijkt dit een meer dan geslaagde dag te zijn geweest.

Lees ook: Emma Heesters verbaast Instagram met foto van enorme bloemkolen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.