EliZe trekt alles uit de kast voor eerste TikTok-filmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kunt als mooie vrouw een aardige boterham verdienen met je Instagramkanaal. Op TikTok is dat nog niet echt mogelijk. Toch zijn er mensen die het filmpjesplatform nu al net zo serieus nemen als Instagram. Ook zangeres EliZe (Elise van der Horst) duikt vol overgave de TikTok-wereld in. Voor haar allereerste filmpje gaat ze meteen he-le-maal los!

Een goed begin is het halve werk, vindt EliZe (Elise van der Horst). De zangeres is deze week eindelijk aan haar eigen TikTok-avontuur begonnen. Langzamerhand ‘ontdekken’ steeds meer bekende vrouwen het filmpjesplatform. Net als Emma Heesters heeft EliZe besloten om zich vol overgave op TikTok te storten. De kwaliteit spat ervan af!

Lees ook: Emma Heesters daagt je uit met outfits

EliZe (Elise van der Horst) nu ook op TikTok

Het Instagramkanaal van EliZe loopt best aardig, maar op TikTok begint ze net als alle anderen op ‘nul’. Hoe je als bekende dame toch een soort ‘valse start’ kan maken? Gebruik je bekendheid! Een kast vol gesponsorde kleding, een hippe, door iemand anders bedachte edit, een windmachine, zelf gezongen liedje eronder… Dan kom je er wel! EliZe trekt letterlijk alles uit de kast!

@elize.music♬ origineel geluid – elize.music

Elise van der Horst houdt verkleedpartijtje

Diep uitgesneden jurkjes, leren rokjes, zwoele blikken: EliZe weet goed hoe ze haar potentiële TikTok-volgers in moet pakken. Ons heeft ze in ieder geval meteen overtuigd met haar aanstekelijke verkleedpartijtje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!