EliZe trekt alles uit de kast voor eerste TikTok-filmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kunt als mooie vrouw een aardige boterham verdienen met je Instagramkanaal. Op TikTok is dat nog niet echt mogelijk. Toch zijn er mensen die het filmpjesplatform nu al net zo serieus nemen als Instagram. Ook zangeres EliZe (Elise van der Horst) duikt vol overgave de TikTok-wereld in. Voor haar allereerste filmpje gaat ze meteen he-le-maal los!

Een goed begin is het halve werk, vindt EliZe (Elise van der Horst). De zangeres is deze week eindelijk aan haar eigen TikTok-avontuur begonnen. Langzamerhand ‘ontdekken’ steeds meer bekende vrouwen het filmpjesplatform. Net als Emma Heesters heeft EliZe besloten om zich vol overgave op TikTok te storten. De kwaliteit spat ervan af!

Lees ook: Emma Heesters daagt je uit met outfits

EliZe (Elise van der Horst) nu ook op TikTok

Het Instagramkanaal van EliZe loopt best aardig, maar op TikTok begint ze net als alle anderen op ‘nul’. Hoe je als bekende dame toch een soort ‘valse start’ kan maken? Gebruik je bekendheid! Een kast vol gesponsorde kleding, een hippe, door iemand anders bedachte edit, een windmachine, zelf gezongen liedje eronder… Dan kom je er wel! EliZe trekt letterlijk alles uit de kast!

@elize.music♬ origineel geluid – elize.music

Elise van der Horst houdt verkleedpartijtje

Diep uitgesneden jurkjes, leren rokjes, zwoele blikken: EliZe weet goed hoe ze haar potentiële TikTok-volgers in moet pakken. Ons heeft ze in ieder geval meteen overtuigd met haar aanstekelijke verkleedpartijtje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic) op

Laatste nieuws

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Netflix: 3 redenen waarom je seizoen 3 van The Umbrella Academy MOET kijken

Ja hoor! Na lang wachten is hier eindelijk het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy. Om deze drie redenen moet je hem kijken. 

Gerelateerde berichten