Eerste Netflix trailer Zack Snyder’s Army of the Dead

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Netflix zijn volgende big-budget actiefilm is bijna hier! Army of the Dead van Zack Snyder belooft een brute film te worden. Een film over een groep huurlingen die zich een weg door Las Vegas knokt om de grootste overval ooit te plegen. Er is slechts een klein probleempje. Las Vegas zit helemaal vol met zombies. Ocean’s 11 meets Dawn of the Dead dus, en dat belooft flink wat actie, humor en spektakel.

Het is alweer zeventien jaar geleden sinds Zack iedereen verraste met zijn grote doorbraak Dawn of the Dead. Nu waagt Zack zich weer aan een nieuwe zombiefilm. In Army of the Dead heeft er net een uitbraak van het zombie-virus plaats gevonden in Las Vegas. De stad is in quarentaine en dus verlaten, op een paar duizend hongerige zombies na dan. Een groep huurlingen waagt de ultieme gok en trotseert de zombie horde om de grootste roofoverval ooit te plegen.

Lees ook: Extreem spannende serie Behind her Eyes

Trailer en release

Vanwege Zack Snyder’s Justice League zou je bijna vergeten dat er nog meer werk van Zack aankomt. Horrorfans verheugen zich enorm op zijn nieuwste project Army of the Dead. Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten op zijn nieuwste zombiefilm. Op vrijdag 21 mei 2021 gaat Army of the Dead namelijk in première op Netflix. “Het is een volledige, -to-the-wall zombie heist film” aldus zombie meester Zack. Een zombie film met een hart van goud, waarin je echt gaat geven om de gekke, aandoenlijke en stoere personages. De eerste trailer is inmiddels ook uit en valt hieronder te bekijken.

Een goed jaar

Snyder is natuurlijk geen onbekende in grote actiefilms en zombiefilms in het bijzonder. Hij regisseerde in 2004 de remake van Dawn of the Dead. Ook regisseerde hij een lange lijst superhelden kaskrakers zoals Man of Steel en Watchmen en kennen we hem allemaal nog van 300. Met een beetje geluk komt dit jaar ook nog Zack Snyder’s Justice League uit op HBO Max en daarmee wordt het een goed streamingjaar voor Zack. Ook voor Dave Bautista lijkt het een goed jaar te worden, aangezien hij ook bezig s met het filmen van Thor: Love and Thunder en binnenkort begint aan de nieuwe Guardians of the Galaxy film.

Dave Bautista stond trouwens niet meteen te springen om de hoofdrol op zich te nemen. “Ik zei dat ik niet geïnteresseerd was,” herinnert hij zich. Maar toen hij toch overtuigd werd het script te lezen zag hij dat het meer was dan alleen een simpele zombie flick. Daarbij wilde hij enorm graag met Zack samenwerken en geef hem eens ongelijk. Dave gaf zelfs een rol op in The Suicide Squad om mee te kunnen doen. En als de acteur uit de film al zoveel vertrouwen heeft, dan moet de film haast wel goed zijn.

Animated prequel

Netflix was zo enthousiast over het idee dat de streamingdienst ook een vier uur durende prequelserie heeft besteld. De prequel word een animatieserie die verder induikt op het ontstaan van de plaag. Want waar komen al die zombies dan toch vandaan? Christian Slater, oftewel Mister Robot, speelt de bad guy. Genoeg om dus naar uit te kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!