Eerste Netflix trailer Zack Snyder’s Army of the Dead

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Netflix zijn volgende big-budget actiefilm is bijna hier! Army of the Dead van Zack Snyder belooft een brute film te worden. Een film over een groep huurlingen die zich een weg door Las Vegas knokt om de grootste overval ooit te plegen. Er is slechts een klein probleempje. Las Vegas zit helemaal vol met zombies. Ocean’s 11 meets Dawn of the Dead dus, en dat belooft flink wat actie, humor en spektakel.

Het is alweer zeventien jaar geleden sinds Zack iedereen verraste met zijn grote doorbraak Dawn of the Dead. Nu waagt Zack zich weer aan een nieuwe zombiefilm. In Army of the Dead heeft er net een uitbraak van het zombie-virus plaats gevonden in Las Vegas. De stad is in quarentaine en dus verlaten, op een paar duizend hongerige zombies na dan. Een groep huurlingen waagt de ultieme gok en trotseert de zombie horde om de grootste roofoverval ooit te plegen.

Lees ook: Extreem spannende serie Behind her Eyes

Trailer en release

Vanwege Zack Snyder’s Justice League zou je bijna vergeten dat er nog meer werk van Zack aankomt. Horrorfans verheugen zich enorm op zijn nieuwste project Army of the Dead. Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten op zijn nieuwste zombiefilm. Op vrijdag 21 mei 2021 gaat Army of the Dead namelijk in première op Netflix. “Het is een volledige, b***s-to-the-wall zombie heist film” aldus zombie meester Zack. Een zombie film met een hart van goud, waarin je echt gaat geven om de gekke, aandoenlijke en stoere personages. De eerste trailer is inmiddels ook uit en valt hieronder te bekijken.

Een goed jaar

Snyder is natuurlijk geen onbekende in grote actiefilms en zombiefilms in het bijzonder. Hij regisseerde in 2004 de remake van Dawn of the Dead. Ook regisseerde hij een lange lijst superhelden kaskrakers zoals Man of Steel en Watchmen en kennen we hem allemaal nog van 300. Met een beetje geluk komt dit jaar ook nog Zack Snyder’s Justice League uit op HBO Max en daarmee wordt het een goed streamingjaar voor Zack. Ook voor Dave Bautista lijkt het een goed jaar te worden, aangezien hij ook bezig s met het filmen van Thor: Love and Thunder en binnenkort begint aan de nieuwe Guardians of the Galaxy film.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Super Duper Fly (@davebautista)

Dave Bautista stond trouwens niet meteen te springen om de hoofdrol op zich te nemen. “Ik zei dat ik niet geïnteresseerd was,” herinnert hij zich. Maar toen hij toch overtuigd werd het script te lezen zag hij dat het meer was dan alleen een simpele zombie flick. Daarbij wilde hij enorm graag met Zack samenwerken en geef hem eens ongelijk. Dave gaf zelfs een rol op in The Suicide Squad om mee te kunnen doen. En als de acteur uit de film al zoveel vertrouwen heeft, dan moet de film haast wel goed zijn.

Animated prequel

Netflix was zo enthousiast over het idee dat de streamingdienst ook een vier uur durende prequelserie heeft besteld. De prequel word een animatieserie die verder induikt op het ontstaan van de plaag. Want waar komen al die zombies dan toch vandaan? Christian Slater, oftewel Mister Robot, speelt de bad guy. Genoeg om dus naar uit te kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...