Dochter Obama leidt ‘losbandig leven’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Malia Obama cocktails

Malia geniet van studententijd: drank, drugs en feestjes!

Je zou natuurlijk kunnen zeggen: laat die meid met rust, zij heeft niet voor haar bekendheid gekozen. Maar die bekendheid heeft haar ook een boel opgeleverd. Malia Obama, de dochter van voormalig president Barack Obama, studeert aan Harvard, vliegt de hele wereld over zonder geldzorgen… Dan neem je die paar paparazziplaatjes toch op de koop toe?

Malia is inmiddels 20: in Amerika dus nog te jong voor alcohol. De Amerikaanse media smult daarom ook van Malia’s vakantiekiekjes waarop ze met cocktails en een fles rosé te zien is. Ze werd daarnaast ook al eens gespot met een ‘dubieuze‘ sigaret – “Is Malia Obama losgeslagen?” luidde de koppen. Maar welnee, ze geniet gewoon van haar studententijd. Zouden wij ook doen, toch?

Waar we op Mokkels.nl liever op letten is hoe Malia er in bikini of badpak uit ziet! En we kunnen je alvast verklappen: daar zit een heel verdienstelijke achterbumper op!

Malia Obama bikini

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!