Dochter Obama leidt ‘losbandig leven’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Malia Obama cocktails

Malia geniet van studententijd: drank, drugs en feestjes!

Je zou natuurlijk kunnen zeggen: laat die meid met rust, zij heeft niet voor haar bekendheid gekozen. Maar die bekendheid heeft haar ook een boel opgeleverd. Malia Obama, de dochter van voormalig president Barack Obama, studeert aan Harvard, vliegt de hele wereld over zonder geldzorgen… Dan neem je die paar paparazziplaatjes toch op de koop toe?

Malia is inmiddels 20: in Amerika dus nog te jong voor alcohol. De Amerikaanse media smult daarom ook van Malia’s vakantiekiekjes waarop ze met cocktails en een fles rosé te zien is. Ze werd daarnaast ook al eens gespot met een ‘dubieuze‘ sigaret – “Is Malia Obama losgeslagen?” luidde de koppen. Maar welnee, ze geniet gewoon van haar studententijd. Zouden wij ook doen, toch?

Waar we op Mokkels.nl liever op letten is hoe Malia er in bikini of badpak uit ziet! En we kunnen je alvast verklappen: daar zit een heel verdienstelijke achterbumper op!

Malia Obama bikini

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?