Dochter Obama leidt ‘losbandig leven’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Malia Obama cocktails

Malia geniet van studententijd: drank, drugs en feestjes!

Je zou natuurlijk kunnen zeggen: laat die meid met rust, zij heeft niet voor haar bekendheid gekozen. Maar die bekendheid heeft haar ook een boel opgeleverd. Malia Obama, de dochter van voormalig president Barack Obama, studeert aan Harvard, vliegt de hele wereld over zonder geldzorgen… Dan neem je die paar paparazziplaatjes toch op de koop toe?

Malia is inmiddels 20: in Amerika dus nog te jong voor alcohol. De Amerikaanse media smult daarom ook van Malia’s vakantiekiekjes waarop ze met cocktails en een fles rosé te zien is. Ze werd daarnaast ook al eens gespot met een ‘dubieuze‘ sigaret – “Is Malia Obama losgeslagen?” luidde de koppen. Maar welnee, ze geniet gewoon van haar studententijd. Zouden wij ook doen, toch?

Waar we op Mokkels.nl liever op letten is hoe Malia er in bikini of badpak uit ziet! En we kunnen je alvast verklappen: daar zit een heel verdienstelijke achterbumper op!

Malia Obama bikini

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten