Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz wordt deze keer gepresenteerd door Sosha Duysker. Om deze presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto’s van Sosha!

Soshka Duysker als nieuwe presentatrice van Waku Waku

Het tv-programma Waku Waku is al weer even van de buis. Ooit was de dierenquiz razend populair onder KRO kijkers. Het programma is al sinds 2001 niet meer te zien, maar blijkbaar werd het toch enorm gemist door veel mensen. Daarom maakt het nu zijn terugkeer in een klein beetje een nieuw jasje. In principe blijft het spel hetzelfde want vier bekende Nederlanders moeten vragen beantwoorden aan de hand van foto’s en filmpjes. Ze spelen voor zogeheten ‘Waku Waku aapjes’ en kunnen uiteindelijk geld verdienen voor hun favoriete goede doel omtrent dieren. De presentatrice is wél een nieuw gezicht voor het programma. Zo waren onder andere presentator Sybrand Niessen en presentatrice Paula Udondek de eerdere gezichten van het programma. Nu wordt de eer doorgegeven aan Sosha Duysker.

Sosha Duysker aan het werk

De knappe Sosha Duysker is een vrouw met vele talenten. Zo is Sosha presentatrice, actrice, zangeres en verslaggeefster. Momenteel is Sosha vooral hard bezig met haar carrière als presentatrice. Sinds januari dit jaar is Sosha namelijk een vast gezicht van KRO-NCRV waar ze allerlei verschillend programma’s presenteert. Je kan Sosha onder andere herkennen van Keuringsdienst van Waarden en Brandpunt+. Sosha haar tv-carrière begon al iets eerder want ze heeft jarenlang Het Klokhuis gepresenteerd. Ook werkte Sosha bij NPO Zapp. Op onderstaande foto is Sosha ook aan het werk voor KRO-NCRV en The Passion.

Sosha Duysker als zangeres

Naast een goede presentatrice is Sosha Duysker ook een fantastische zangers. Zo deelde Sosha recent onderstaand filmpje. Op het filmpje is te zien dat Sosha op de grond zit voor een knalgele muur met haar gitaar. Sosha gaat helemaal op in het zingen en knijpt haar ogen stijf dicht. Het lijkt erop dat de Nederlandse tekst door Sosha zelf is geschreven want ze plaatst onder de foto: ‘Schrijfsels. Probeersels’.
Sosha Duysker in stoer pak tijdens fotoshoot

Het ziet eruit alsof Sosha Duysker heel veel verschillende looks kan hebben. Zo verschijnt Sosha regelmatig op tv met haar grote bos krullen. Soms temt ze die een beetje door een paardenstaart te maken. Voor deze fotoshoot met het magazine LINDA gaat Sosha weer voor een andere look. De presentatrice heeft een hele lange vlecht in, die bovenop haar hoofd begint en helemaal doorloopt naar beneden. Waarschijnlijk hebben ze speciaal voor de shoot nephaar gebruikt om Sosha een andere look te geven. Daarbij draagt Sosha een mooi lichtgroen pak en kijkt ze met een stoere blik in de camera. Tijdens de fotoshoot met LINDA draagt Sosha elke keer een andere outfit. Van een rood mantelpakje tot aan een blauwe winterjas; het staat Sosha allemaal heel goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!