Dit is de beeldschone vriendin van Oranje-speler Tijjani Reijnders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Momenteel speelt Tijjani Reijnders een ontzettend goed eerste seizoen bij AC Milan, zo goed zelfs dat het erop lijkt dat hij nu ook een vaste basisspeler bij Oranje kan worden. Daarnaast heeft hij een beeldschone en tevens zwangere vriendin. Zijn geluk lijkt compleet, maar wie is deze beeldschone vriendin van Reijnders eigenlijk?

Marina Gourgis: Meer dan een Voetbalvrouw

Marina Gourgis, de vriendin van Tijjani Reijnders, is veel meer dan alleen de partner van een talentvolle Nederlandse voetballer. De geboren Eindhovense woonde enige tijd samen met haar geliefde in het exotische Hengelo. Inmiddels is ze vermoedelijk al meeverhuisd met Tijjani naar Milaan. Hoewel ze ongetwijfeld profiteert van het succes van haar vriend, is ze ook bezig met het uitstippelen van haar eigen pad door het opzetten van haar eigen kledinglijn, Marina Gourgis Clothes. Daar heeft ze vast lang over nagedacht!

Marina’s Mode Ambities

Een korte zoektocht op haar Instagram leert ons dat de naam Marina Gourgis Clothes stiekem ronduit briljant gekozen is. Ze verkoopt veelal kleren uit haar eigen kledingkast op het internet, zo succesvol zelfs dat het een eigen kledinglijn genoemd mag worden. Het uitstippelen van haar eigen pad met een kledinglijn ziet er echter nog niet heel belovend uit. Misschien kan ze haar pasgetrouwde man als marketingobject gebruiken?

Van YouTube Pogingen tot Instagram Leven

Wat deed ze nog meer? Marina heeft het ook een tijdje geprobeerd om op YouTube haar domein te veroveren. Daar is ze echter al gauw mee gestopt. Naast wat ‘hobbelige’ beelden en een make-up video die we tactisch hebben vermeden, staat er niet zo veel bijzonders op het kanaal van deze charmante verschijning.

Spannende Reisavonturen van Tijjani en Marina

Op haar Instagram-pagina is het geen geheim wat Marina de hele dag bezighoudt. Wat doet ze dan? Eigenlijk niet zo heel veel, om eerlijk te zijn. Ze geniet vooral van het reizen over de wereld samen met haar geliefde, waarbij ze nieuwe culturen ontdekt en prachtige herinneringen creëert. Haar Instagram staat vol met mooie foto’s van tripjes naar exotische en boeiende bestemmingen zoals Tanzania, Parijs, Mexico en vele andere fascinerende plaatsen. Altijd met haar geliefde aan haar zijde, zoals het onderstaande plaatje bewijst, waar ze stralend en gelukkig te zien zijn, genietend van elkaars gezelschap.

Marina Gourgis heeft ook leuke zusjes

Dat Marina Gourgis een fervent gebruiker is van Instagram en graag foto’s van zichzelf deelt, is duidelijk. Haar tijdlijn staat vol met beelden die haar leven en avonturen weerspiegelen. Een foto in het bijzonder trok onze aandacht: een charmant kiekje waarop Marina samen met haar zussen aan een tafeltje zit. Deze foto laat zien dat de zussen van Marina net zoveel geluk hebben gehad met hun genen als zij. De twee zussen, beiden beeldschoon, kiezen er echter voor om hun leven grotendeels buiten de schijnwerpers te houden. Na goed zoeken hebben we het enige kiekje waarop de drie tegelijk te zien zijn gevonden.

De Gourgis Zussen
De Gourgis Zussen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!