Dionne Stax deelt nooit eerder vertoonde privé foto’s op speciale dag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Dionne Stax viert feest. Haar zus is 40 jaar geworden en voor deze gelegenheid deelt de blondine een aantal bijzondere privé foto’s van zichzelf met haar zus…

Dionne Stax deelt foto’s van vroeger

In een Instagrampost brengt Dionne Stax een ode aan haar oudere zus Carlota Stax. Ze is 40 jaar geworden en dat moet gevierd worden. De post van Dionne bestaat uit vijf interessante kiekjes uit het leven van Dionne en haar zus. Erbij schrijft Dionne: ’40! Gefeliciteerd lieve zus, te quiero.’ Dat laatste is Spaans voor ‘ik hou van je’, superlief! Op de eerste foto zijn de twee te zien in de tuin. Dionne is de jongste van het stel: de zussen schelen ongeveer 2,5 jaar. Beide meisjes lachen het uit en ook de tweede foto is hilarisch. In een matching outfit poseren de zusjes voor de camera met een enorme waaier. Je kunt duidelijk zien dat de twee familie zijn want ze lijken enorm veel op elkaar met dezelfde kleren en dezelfde blonde paardenstaartjes. Op foto nummer drie zitten de zusjes in een groot bloemenveld en lachen ze opnieuw vrolijk naar de camera. Dionne ziet er super schattig uit met strikjes in haar haren. Zo zagen we de blonde presentatrice nog nooit!
Dionne en haar zus zijn nog steeds dikke mik

De laatste twee foto’s van de Instagrampost van Dionne zijn recenter geschoten. Op de vierde foto is te zien dat Dionne en haar zus lekker genieten van het zonnetje op een terrasje buiten. Zelfs met een grote zonnebril op de neus is nog steeds te zien dat de twee op elkaar lijken. Wel valt op dat terwijl Dionne blond is gebleven, haar zus Carlota voor een andere kleur coupe is gegaan: rood. Ze stralen ook op de laatste foto van de swipe. Daar staan ze met zijn tweeën voor een muur op vakantie in het buitenland lijkt het. Van een afstandje is goed te zien dat beide dames dezelfde neus hebben. Ze zijn als je de foto’s zo bekijkt niet veel veranderd! Een zelfde soort ode via Instagram bracht Dionne Stax ook al aan haar moeder toen zij jarig was. Zie hieronder de lieve post met haar moeder en ook weer haar zus.

Lees ook: Dionne Stax flirt op deze foto met deelnemers Droomhuis Gezocht

Opnieuw privé foto’s van Dionne Stax

Dionne heeft sinds een tijd een nieuwe vriend waar ze vorige week nog mee op vakantie was naar Mexico. De 7 jaar jongere Steven Jansen, bekend van het DJ-duo Lucas & Steve, is sinds een aantal maanden in het leven van Dionne Stax. De twee deelden onlangs nog foto’s van hun eerste vakantie samen. Nu moet Dionne helaas weer aan het werk. Al vind ze dit zelf niet zo erg, want ze is erg blij met haar baan bij de publieke omroep. Ze is onder andere bekend van programma’s zoals ‘Droomhuis gezocht’ en ‘DNA Onbekend’.

Terug naar werk maar toch nog steeds in de vakantiestemming

Dionne is ook nog bezig met een nieuw programma bij Omroep Max. Het heet ‘Van Onschatbare Waarde’ en daarin krijgen mensen de kans om een object dat ze bezitten te verkopen waarvan zij denken dat het veel waard is. Dit object proberen zij te verkopen aan vier experts op het gebied van waardevolle spullen. De experts bepalen dan of het object van waarde is of niet. Op Instagram deelt Dionne dat de eerste opnamedag van start is gegaan op een prachtige locatie. Daar blijkt echter dat ze het toch weer lastig vind om weer aan het werk te moeten. Op een andere story van de presentatrice is te zien dat ze een heerlijk drankje fotografeert. Daarmee wordt duidelijk dat ze nog niet helemaal uit de vakantiestemming is en nog even moet wennen aan het ‘normale leven’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!