Dionne Stax deelt spannende privé foto van romantische vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is Nederland ontvlucht voor een zonnig tripje naar een ver oord. Het is voor iedereen wennen: zo vaak zagen we Dionne nog niet met liefdevolle privé foto’s pronken op Instagram! Zeker niet dit soort intense actiekiekjes… 

Dionne Stax is heerlijk van haar vakantie aan het genieten samen met haar nieuwe vriend. De twee zijn in Mexico, ver van het koude Nederland. Dionne ging in haar single tijd altijd op vakantie met haar zus, dus is het ook voor ons even wennen om haar op avontuur te zien met een man. Dionne plaatst een foto op Instagram waarop het lijkt alsof ze in de jungle is. Ze beklimt een touwladder op het kiekje, waarop we duidelijk het oogpunt van haar vriend te zien krijgen. Ziet hij ook wat wij zien? De presentatrice schrijft erbij; ”En nu rápido aan de margarita”.

Dionne Stax op vakantie met vriend Steven Jansen

De vriend van Dionne, Steven Jansen, is niet zomaar iemand, we hebben hier namelijk te maken met een echte beroemdheid! Dionne Stax is al een paar maanden samen met Steven. Ook wel bekend van het DJ-duo Lucas & Steve. Dus Dionne heeft een echte DJ aan de haak geslagen! Steven is 29 jaar oud, en Dionne is 36. Moet kunnen toch? De tortelduifjes zijn in ieder geval niet vies van wat verschil in leeftijd; 7 jaar om precies te zijn. Gaan we binnenkort al iets horen over mogelijke gezinsuitbreiding? Of vinden de twee het wel goed zo. Ach ja, ze genieten voorlopig nog even van hun tijd in Mexico, wat een stuk makkelijker gaat zónder kids!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

 

Dionne Stax nog steeds bij Omroep Max

Dionne Stax gaat ook lekker op het gebied van Nederlandse televisie. We kennen haar natuurlijk als presentatrice van veel bekende Nederlandse programma’s, denk aan Van Onschatbare Waarde, Droomhuis Gezocht of Dna Onbekend. Van Onschatbare Waarde is een televisie programma van Omroep Max. In dit programma krijgen mensen de kans om hun object te verkopen, waarvan ze denken dat het een hoge waarde heeft. Dit proberen ze te verkopen aan 4 experts, op dit gebied. De experts kunnen het aanbod ook afwijzen.

De wereld rond met Droomhuis Gezocht

De reislust van Dionne kan ze niet alleen in haar privéleven, maar ook in haar professionele leven kwijt! Ze presenteert tegenwoordig het programma Droomhuis Gezocht. Daarin gaat Dionne Stax samen met deelnemers op zoek naar een nieuw huis in het buitenland. Ze kijken dan naar verschillende huizen in de omgeving van het land dat past bij de wensen en het budget van de Nederlanders. Dit doet ze samen met Carrie ten Napel. Zou ze in Mexico al een geschikt huisje gespot hebben? Ook presenteerde ze lange tijd Dna Onbekend. In dat programma gaat Dionne Stax op zoek naar de waarheid achter de afkomst van de kandidaten, door middel van een DNA-onderzoek.

Lees ook: Dionne Stax flirt met deelnemers van Droomhuis Gezocht

Dionne Stax is niet vies van een biertje

Onlangs deelde Dionne nóg een opvallende foto op haar Instagram account. Hierin was namelijk te zien hoe ze aan het genieten was van een bierbad. Ja, een bad met bier erin. Ze zat erin en plaatste een foto op haar Instagram hoe ze ligt te dobberen. Ze schreef bij de foto: ”Ik ben een tevreden mens”. Duidelijk is dus dat de presentatrice niet vies is van een biertje. Ze zet erbij als hashtags: #iemandmoethetdoen #Livingthedream #drinkingthedream. Een echte bierliefhebber dus, de zo onschuldige presentatrice van de Nederlandse televisie. Zo onschuldig is ze dus niet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?