Dionne Stax flirt op deze foto met deelnemers Droomhuis Gezocht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax mag sinds enige tijd het programma Droomhuis Gezocht presenteren. Maar ze flirt eigenlijk alleen maar met de deelnemers. 

Presentatrice Dionne Stax was ooit een van de meest veelbelovende presentatrices van het Nederlandse televisielandschap. Maar opeens verdween ze uit het oog. Na een tijdje vond Dionne haar magische touch weer terug en ging ze aan de slag bij Omroep Max. daar presenteert ze nu het programma Droomhuis Gezocht. Of ja, presenteren is een groot woord. Ze doet aan betaald flirten met de deelnemers. Ook als hun vrouw er gewoon naast zit. Dat flirten is misschien een keer leuk, misschien zelfs nog een aflevering. Maar het begint op te vallen. Dionne kan blijkbaar alleen goed met mannen communiceren als ze aan het flirten is. Leuk voor die mannen natuurlijk, helemaal niks mis mee. Hun vrouwen, en een deel van de kijkers van Droomhuis Gezocht, zijn er iets minder gelukkig mee.

Lees ook: Foto: Dionne Stax doet smerig werk in strak leren broekje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne blijft flirten op leuke foto

Sinds Dionne Stax het stokje heeft overgenomen van Sybrand Niessen lijkt Droomhuis Gezocht meer een advertentie voor ‘second love’ te zijn geworden, waarin Dionne Stax flink haar best doet om aan te pappen met gelukkig getrouwde mannen. Als Dionne een echtpaar voor de camera heeft om hen vragen te stellen voor het programma, kan ze alleen maar met de man communiceren. Zonder uitzondering lijkt dat altijd te gebeuren, de vrouw blijft buiten beschouwing. En dan vervolgens verandert haar toon van vriendelijk naar flirterig. In een van de afleveringen kwam het zelfs zo ver dat Dionne indrukwekkend naar de slaapkamer keek van een deelnemer en die deelnemer daarna, met zijn vrouw er nog bij, vertelde ‘Nou, ik had niet verwacht dat ik ooit met jou op een bed zou zitten.’ Dionne gaf nog even een ondeugende blik in de camera en ging door. Dionne maakt blijkbaar veel los bij getrouwde mannen en gebruikt dat talent de hele dag door.

Dionne blijft imponeren met haar mooie uiterlijk

Nu is het ook niet volledig de schuld van Dionne. Het si nu eenmaal zo dat mannen een zwak hebben voor de prachtige blondine. En soms komen de deelnemers ook zelf aanzetten met situaties waar Dionne weinig anders kan dan een beetje flirten met de deelnemers. Als er een romantisch diner met kaarslicht voor je wordt klaargezet, kan je moeilijk weg gaan. Dat is gewoon onbeleefd. Dionne blijft dan nog wel eventjes om van haar lekkere hapje te genieten. Dat is ook fijn voor de deelnemer aan Droomhuis Gezocht. Die kan dan ook van zijn lekkere hapje genieten. Zo is iedereen blij.

De kijker is er alleen een beetje klaar mee

Kijkers van het programma zijn alleen een beetje klaar met Dionne. Die kijken namelijk voor meer dan alleen haar mooie lach, al is dat soms moeilijk te begrijpen. Die ergeren zich soms dus aan het flirterige gedrag van Dionne. Niet dat zij zich daar iets van aantrekt. Dionne gaat gewoon door met waar zij goed in is. En er zijn gelukkig genoeg mensen die daar enorm van kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.