Deze foto bewijst dat Marlijn Weerdenburg het Elfje in The Masked Singer is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Over de identiteit van het Elfje in The Masked Singer kan veel gediscussieerd worden. Maar deze veelzeggende foto bewijst toch echt dat het Marlijn Weerdenburg is.

Er zijn al verschillende identiteiten ontmaskerd bij het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Zo was Anita Witzier de Zwaan en zat Jette van der Meij verscholen in het kostuum van de Octopus. Het Elfje lijkt voor de kijkers nog steeds een lastige, want de hints kunnen gelinkt worden aan heel veel BN’ers. Zo worden namen als Georgina Verbaan, Bridget Maasland en Astrid Joosten al gekoppeld aan het kostuum. Al deze bekende Nederlanders zouden inderdaad in het kostuum van het Elfje kunnen zitten. Toch hoort er nog één bekende presentatrice in het rijtje thuis die misschien wel de meeste overeenkomsten met het Elfje heeft. Na een lang en grondig onderzoek zijn we ervan overtuigd dat het Marlijn Weerdenburg is. En dat denken we niet alleen omdat haar achternaam uit ELF letters bestaat. Dat de presentatrice perfect in het plaatje past kunnen we op meerdere manieren bewijzen, onder andere deze foto toont het aan…
Marlijn Weerdenburg is zelf een Elfje

De presentatrice draagt graag fleurige bloemenprintjes. Ook op deze foto heeft Marlijn weer een vrolijk printje aan. Natuurlijk moeten niet alleen de hints, maar ook het kostuum bij de Masked Singer passen. Omdat het Elfje onder de bloemen zit, past dus wel degelijk bij Marlijn Weerdenburg.

Lees ook: Marlijn Weerdenburg heeft zin in nieuw seizoen Wie Is De Mol

Zingen kan Marlijn Weerdenburg wel!

Ook de tot nu toe gegeven hints passen bij Marlijn Weerdenburg. De standaard hint over de zangkunsten van degene in het kostuum zorgt voor de meeste aannames. Over het Elfje werd bekend dat ze al kan zingen. Die hint kan in ieder geval al afgevinkt worden bij Marlijn! Ze heeft Muziektheater gestudeerd en is daarna zelfs afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Dat zegt natuurlijk niks over haar zangkunsten, maar in 2016 deed ze mee aan zangprogramma It takes Two op RTL4. In het programma zingen bekende Nederlanders live in een wedstrijd. Marlijn werd tweede en verloor van Jan Versteegh. Een tweede plek betekent dat ze wel degelijk kan zingen. Bovendien bestond haar debuutalbum genaamd Marlijn uit ELF nummers. De keuze blijft nog steeds reuze na deze hint. Natuurlijk hebben we meer argumenten voorbereid waaruit blijkt dat Marlijn Weerdenburg in het kostuum van het Elfje zit.
 Marlijn was niet de mol, maar wel het Elfje

In het filmpje van de kleedkamer van het Elfje valt gelijk een laptop met interessante laptophoes op. Op de laptophoes staan allemaal letters en dat deed ons gelijk een belletje rinkelen. Marlijn Weerdenburg deed in 2015 mee aan Wie Is De Mol en werd toen tweede. In het programma moeten de deelnemers via de beruchte laptop vragen beantwoorden over de identiteit van de mol. Aan de hand van hun antwoorden valt er iemand af. Marlijn heeft deze laptop vaak genoeg gebruikt, omdat ze het tot de finale schopte. De letters op de laptophoes staan voor het ontmaskeren van de identiteit van de mol. Ook de hint ‘sterren’ sluit aan op haar betrokkenheid bij Wie Is De Mol. Aan het programma doen altijd BN’ers mee en Marlijn presenteert sinds kort Moltalk, waarin dus altijd veel sterren aan tafel schuiven. Alle feiten wijzen er dus op dat Marlijn Weerdenburg het Elfje is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.