De nieuwe vriendin van Dirk Kuyt is bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hipster Dirkie Kuyt is het gesprek en misschien wel een klein beetje het lachertje momenteel in de voetbalwereld. Maar zijn enorme transformatie heeft een duidelijke oorzaak. Dirk is namelijk verliefd. Haar naam? Kate Ruinemans. En liefde maakt je blind, zelfs voor je eigen looks.

Zoals je gemerkt hebt is het uiterlijk van de profvoetballer enigszins een klein beetje veranderd. Toen hij de vorige keer aansloot bij Ziggo Sport viel de mond van iedere kijker open van verbazing. Wie was deze Temptation Island verleider en wat had hij met Dirk gedaan?

Lees ook: Kijkers in shock: WAT is er met Dirk Kuyt gebeurd?

Achter elke man..

Dirk maakt zo’n ingrijpende beslissing natuurlijk niet zelf. Achter elke grote voetballer staat een sterke voetbalvrouw. Eerder werd nog gedacht dat Nathalie Barnhoorn de schuldige was van Dirks nieuwe look. Maar inmiddels lijkt het er op dat Kate Ruinemans, die de sporter al langer kent, de dader is. De twee zouden al ruim een jaar lopen te rollenbollen, nog voordat Dirk scheidde van zijn grote jeugdliefde Gertrude.

Het sprookje van Kate Ruinemans

Een klein groepje ingewijden in het leven van Dirk weet blijkbaar van de relatie af en één van hen heeft zijn mondje voorbij gepraat. Beroepsroddelaar Albert Verlinde wist namelijk te vertellen dat Dirk op een gala in 2019 voor het goede doel verliefd is geworden op Kate. Zo ontpopt de nieuwe relatie van Dirk zich als een voetbal Disney sprookje. Als Kate nog ergens een glazen muiltje had verloren, was het plaatje helemaal compleet geweest.

Als we Albert mogen geloven verhuisde Dirk zijn prinsesje van haar kleine hutje in Bussum naar een prachtig appartement in Amsterdam-Zuid. Zelfs de vrienden van Kate vragen zich af hoe ze dat kan betalen. Compleet incognito gaat Dirk, met capuchon over zijn hoofd, altijd op weg naar zijn geliefde. De Rotterdamse Romeo mag natuurlijk niet gezien worden op weg naar zijn Julia.

New year, new me

Behalve een nieuwe vriendin en een nieuwe look heeft Dirk dit jaar ook een nieuwe baan te pakken. Dirk zal de komende weken veelvuldig te zien zijn als analyticus bij de Premier League. Ook heeft hij een mooie bijrol in het voetbalpraatprogramma Rondo. Dirk staat te trappelen om te beginnen, al is niet iedereen even enthousiast. Met name René van der Gijp en Johan Derksen twijfelen nogal aan Dirks kwaliteiten als voetbalanalist.

Lees ook: Johan Derksen gaat de politiek in

René vermoed wel dat we nog flink wat plezier gaan beleven aan Dirks avonturen bij Ziggo Sport. Nu is Ziggo Sport ook net even anders dan Veronica Inside. Waar René en bromsnor Johan nog een beetje mogen gieren en brullen en vooral slappe kroegpraat verkondigen, met af en toe een scherpe analytische opmerking tussendoor, moet Dirk straks serieuze sportverslagen gaan geven. Hij probeert het voetbalgepraat naar een hoger niveau te tillen met analyses als “In mijn optiek klopt het hart van Liverpool letterlijk niet.” Al komt dat op de heren van VI vooral over als bombastische prietpraat. Gelukkig heeft Dirk nog even om te wennen aan de wereld van de voetbalanalist.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.