Is Nathalie Barnhoorn de nieuwe liefde van Dirk Kuijt?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vorige week werd bekend dat Dirk Kuijt na een huwelijk van 17 jaar gaat scheiden van zijn vrouw Gertrude. De oud-voetballer noemt het een verschrikkelijke situatie, en de moeilijkste periode die hij ooit in z’n leven heeft meegemaakt. Toch vond deze Katwijkse ideale schoonzoon ergens de tijd om alvast aan een nieuw projectje te werken. Volgens Privé heeft Dirk Kuijt namelijk al een nieuwe vriendin: Nathalie Barnhoorn.

Lees ook: Kijkers in SHOCK: Wat is er met Dirk Kuyt gebeurd?

Dirk Kuijt noemt de scheiding ‘het moeilijkste dat hij ooit heeft moeten doen’. Bedoelt hij hiermee afscheid nemen van zijn lange relatie met Gertrude Kuijt, of het jongleren van de breuk en zijn prille nieuwe liefdesgeluk? Dirk is namelijk volgens de roddelkoningen van Privé alweer aan de vrouw! Zou deze Nathalie Barnhoorn de reden van de scheiding zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nathalie (@nathaliebarnhoorn) op

Nathalie Barnhoorn, de nieuwe vriendin van Dirk Kuijt

Dirk Kuijt zou al een aantal weken rondlopen met Nathalie Barnhoorn aan zijn arm. Nathalie komt uit Noordwijk, een plaats waar Dirk als voetballer én mens veel te vinden was. De Oranjeselectie streek tijdens de voorbereiding op belangrijke interlandwedstrijd altijd neer in de kustplaats. Dirk heeft er een paar jaar geleden ook een huis laten bouwen. Waar hij zijn nieuwe vlam precies tegen het lijf gelopen is, is nog niet bekend.

Dirk zoekt het sowieso vaker dicht bij zee: Gertrude kwam net als hij uit het aan zee gelegen Katwijk, en ook Nathalie groeide op aan het strand. De 36-jarige blondine is CDA-gemeenteraadslid in haar thuisstad Noordwijk. Ook heeft ze interesse in mode: ze runt een bedrijfje in styling en fashion.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nathalie (@nathaliebarnhoorn) op

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...