Kijkers in shock: WAT is er met Dirk Kuyt gebeurd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nee, dit is geen aflevering van de TV Kantine. De man op deze foto is écht ex-voetballer Dirk Kuyt! De spits heeft een flinke transformatie ondergaan. Wat is er in hemelsnaam met Dirk Kuyt gebeurd?

Dirk Kuyt is herboren na zijn scheiding van jeugdliefde Gertrude! De blonde goaltjesdief schoof aan bij Ziggo Sport, maar de kijker herkende hem amper! Het is duidelijk dat Dirk een bescheiden makeover heeft gehad. Dat is voor een (ex) voetballer geen vreemd gegeven, maar ‘onze’ Dirkie Kuyt uit Katwijk zou zoiets nooit doen, toch?

Midlifecrisis of nieuwe vriendin voor Dirk Kuyt?

Dirk droeg z’n haar bij wijze van spreken al hetzelfde sinds de F-jes. Terwijl zijn collega’s zich oorbelletjes, perfect gekapte baardjes en tatoeages lieten aanmeten, bleef Dirk altijd ‘gewoon’ Dirk: halve pot felgekleurde budget-gel van Kruidvat erin en gaan! Dit kan dus nooit Dirks eigen idee zijn geweest. Typisch gevalletje midlifecrisis? Of zit zijn mysterieuze nieuwe vriendin Nathalie Barnhoorn achter deze metamorfose?

Lees ook: Is Nathalie Barnhoorn de nieuwe liefde van Dirk Kuyt?

Dirk Kuyt onherkenbaar bij Ziggo Sport

Kijkers wisten oprecht niet of ze naar een herhaling van de TV Kantine zaten te kijken, of dat het écht Dirk Kuyt was die live bij Ziggo Sport kwam aanschuiven. Je kunt Twitterende kijkers vaak beschuldigen van overdrijving, maar in dit geval was de shock gerechtvaardigd. Dirk Kuyt is namelijk de laatste persoon bij wie je deze look zou verwachten. Zijn nieuwe, snelle kapsel, coltruitje en baardje zou je volgens een oplettende Twitteraar eerder verwachten bij een deelnemer van Temptation Island!

Is nieuwe vriendin Nathalie Barnhoorn de schuldige?

Het mag duidelijk zijn dat er iets gebeurd is met Dirk Kuyt sinds zijn scheiding. De beste man was maar liefst 22 jaar getrouwd met zijn Gertrude. Geen wonder dat hij zijn ‘vrijheid’ viert met een paar uiterlijke experimentjes. Of hebben we het allemaal mis? Zit Dirk Kuyt al lang weer bij een nieuwe vrouw aan de ketting vastgeklonken? Afgelopen zomer verschenen er geruchten dat Dirk Kuyt een relatie zou hebben met Nathalie Barnhoorn. Deze blondine heeft een bedrijfje in styling en fashion. Mocht het echt aan zijn tussen de twee, zou Nathalie Barnhoorn best wel eens de vrouw achter deze nieuwe look kunnen zijn…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.