WOW: Johan Derksen gaat de politiek in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Johan Derksen wordt ambassadeur van Code Oranje. Hij staat daarmee naar eigen zeggen op voor de vrijheid van meningsuiting. Maar stel dat hij zich uiteindelijk verkiesbaar stelt, wat kunnen we dan verwachten van politicus Derksen?

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

Code Oranje doet in maart mee als nieuwkomer aan de Tweede Kamerverkiezingen. En niet zonder steun. Voetbalanalist en professioneel bromsnor Johan Derksen staat achter hen. Het belangrijkste speerpunt van de partij is de vrijheid van meningsuiting. En aangezien Johan toch altijd al zegt wat hij op zijn hart heeft, ziet hij Code Oranje wel zitten.

Het Torentje Inside

Volgens Johan moet het maar eens klaar zijn met de totale vertrutting van de samenleving. Niks kan meer gezegd worden. Voorlopig geeft Johan alleen nog openlijk zijn support aan de partij. Maar wat gebeurt er als hij op een dag besluit mee te doen aan de verkiezingen? Wat als Johan in de Tweede Kamer beland, of zelfs minister-president wordt? Misschien krijgt de Tweede Kamer dan ook wel een huisband met Danny Vera. Een Rollercoaster is het vaak toch al. René van der Gijp wordt dan de nieuwe minister van sport. En na elke kamerdiscussie kan Johan altijd nog het debat analyseren. Dat maakt het ook gelijk een stuk spannender om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?