WOW: Johan Derksen gaat de politiek in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Johan Derksen wordt ambassadeur van Code Oranje. Hij staat daarmee naar eigen zeggen op voor de vrijheid van meningsuiting. Maar stel dat hij zich uiteindelijk verkiesbaar stelt, wat kunnen we dan verwachten van politicus Derksen?

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

Code Oranje doet in maart mee als nieuwkomer aan de Tweede Kamerverkiezingen. En niet zonder steun. Voetbalanalist en professioneel bromsnor Johan Derksen staat achter hen. Het belangrijkste speerpunt van de partij is de vrijheid van meningsuiting. En aangezien Johan toch altijd al zegt wat hij op zijn hart heeft, ziet hij Code Oranje wel zitten.

Het Torentje Inside

Volgens Johan moet het maar eens klaar zijn met de totale vertrutting van de samenleving. Niks kan meer gezegd worden. Voorlopig geeft Johan alleen nog openlijk zijn support aan de partij. Maar wat gebeurt er als hij op een dag besluit mee te doen aan de verkiezingen? Wat als Johan in de Tweede Kamer beland, of zelfs minister-president wordt? Misschien krijgt de Tweede Kamer dan ook wel een huisband met Danny Vera. Een Rollercoaster is het vaak toch al. René van der Gijp wordt dan de nieuwe minister van sport. En na elke kamerdiscussie kan Johan altijd nog het debat analyseren. Dat maakt het ook gelijk een stuk spannender om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.