De mooiste Instagram foto’s van politiek verslaggeefster Charlotte Nijs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Charlotte Nijs heeft aardig naam gemaakt de afgelopen maanden. We zagen haar schitteren in De Slimste Mens en Wie Is De Mol?, maar we zijn nog lang niet klaar met deze breed glimlachende politiek verslaggeefster! Check hier haar mooiste foto’s, vers van Instagram!

Foto’s Charlotte Nijs bij Wie Is De Mol?

Het grote publiek maakte pas écht kennis met Charlotte Nijs toen ze als kandidaat meedeed aan het populaire tv-programma Wie Is De Mol? De kijker kon lang van de blondine genieten: ze bleef er tot de finale in, maar moest het uiteindelijk afleggen tegen Rocky Hehakaija, die nét iets meer wist over de uiteindelijke Mol, Renée . Toch was het bij WIDM wekenlang smullen van Charlotte, die elke uitdaging met kinderlijke verwondering aanging. Naast haar aanstekelijke enthousiasme stond ze ook garant voor een aantal mooie foto’s in de Tsjechische wildernis, die gelukkig ook op Instagram voorbij kwamen. Ook deze foto’s van Charlotte Nijs in wetsuit deden het trouwens érg goed!

Is Charlotte Nijs De Slimste Mens?

Voor haar optreden bij WIDM was Charlotte Nijs ook kandidaat bij een ander veelbekeken programma: De Slimste Mens. Hier maakte de pientere blondine óók een goede indruk! Ze werd één keer de ‘slimste van de dag’ en mocht uiteindelijk twee afleveringen blijven zitten. Hoe zo’n klein vrouwtje wekelijks haar mannetje staat in het drukke Haagse mediawereldje? Met charme, kennis én een flinke dosis competitiviteit! Die ingrediënten waren tijdens de uitzendingen van De Slimste Mens steeds aanwezig. Vooral die charme knalt op onderstaande Instagram foto van je beeldscherm!

Persconferentie met Mark Rutte

Competitief is Charlotte Nijs dus zeker! Zonder winnaarsmentaliteit schop je het niet ver als politiek verslaggeefster. Hoewel ze er misschien niet uitziet als brutale interviewer, schuilt er een echte journalistieke pitbull in dat kleine lijf! Tijdens de persconferenties die tijdens de coronacrisis bijna wekelijks werden gehouden stond Charlotte klaar om met haar SBS-microfoon kritische vragen te stellen aan Mark Rutte en Hugo de Jonge. Vooral die ene persconferentie waarin Charlotte Nijs Mark Rutte volledig afbrandde staat bij iedereen nog in het geheugen gegrift. Ondanks die kritische houding heeft ze géén hekel aan Mark Rutte. Sterker nog, ze bewondert hem best een beetje, verklapt ze in onderstaande Instagram video. Gelukkig kan ze soms ook met een voor haar kenmerkende stralende glimlach over politiek vertellen. De foto hieronder is daar bewijs van!

Lees ook: VIDEO: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens persconferentie

Charlotte Nijs op foto met Marieke van de Zilver

Als de camera’s in Den Haag draaien is Charlotte Nijs serieus, maar zodra het rode lampje uitgaat begint de lol pas echt. De blondine is een feestnummer achter de schermen en staat regelmatig open voor een dolletje met haar concullega’s. Zo zie je op deze foto hoe Charlotte Nijs en RTL-verslaggeefster Marieke van de Zilver vergelijken wie de langste heeft! Meer van dit soort privéfoto’s vind je op de Instagram van Charlotte Nijs!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.