Davina Michelle start verwarrende trend met foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Davina Michelle gaat hard met haar muziek en geweldige stem. Ook haar uiterlijk spreekt velen aan. De blondine ontwikkelt helemaal haar eigen stijltje en deelt dat graag met haar volgers op Instagram. Deze dubieuze trend kenden we nog niet…

Het rockster-imago van Davina Michelle

Met bijna 2 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify is Davina Michelle met haar 26 jaar absoluut een grote Nederlandse ster. Haar doorbrak heeft ze te danken aan het programma ‘Beste Zangers’ waarin zij het nummer ‘Duurt te lang’ van Glen Faria haar eigen draai gaf. De zangeres staat binnenkort zelfs te schitteren in Rotterdam Ahoy. Daar is ze erg blij mee, want voorheen zat ze flink te balen van alle geannuleerde shows vanwege de coronamaatregelen. Haar nieuwste single ‘HYPER’ gaat erg lekker en ze heeft aangekondigd druk bezig te zijn met veel nieuwe muziek voor een EP. Naast indrukwekkende uithalen zijn ook haar looks om van te genieten. Davina deelt op Instagram regelmatig heuse rockster-kiekjes en ook nu weer ziet ze er super stoer uit.

Davina kiest zelf laatste mode

Op de Instagram foto’s van Davina is te zien dat ze een leren jack aan heeft, een kledingstuk dat ze zeker kan hebben. Het stoere jasje helpt met haar sterke imago als rockchick: ze ziet eruit alsof ze de hele wereld aan kan. Misschien wel het meest opvallende aan de foto: Davina heeft haar eigen makeup gedaan! De enorme eyeliner van Davina springt er in het oog en ze zal hier flink op hebben moeten oefenen. Misschien heeft ze wel les gekregen van de eyeliner-koningin Jutta Leerdam. Een opvallend ander detail is de styling van Davina’s blonde haar. Ze heeft haar scheiding namelijk in een zigzag vorm gemaakt. Dit is in een ver verleden ooit een trend geweest, maar tegenwoordig zie je het niet veel. Davina zou hiermee zomaar eens een (oude bekende) nieuwe trend kunnen zetten. Volgers, waaronder @merolmusic (zangeres MEROL), reageerden al positief op haar haardracht.

Lees ook: Davina Michelle lijkt wel gekrompen op foto met smalle hoodie

Artistiek experimenterend vrouwtje

Davina deelt op haar Instagram stories daarnaast nog dat ze bezig is met een kleurplaat. Dit is niet zomaar een kleurplaat, het is er een voor gevorderden. Te zien is dat ze een gezicht van make up voorziet met allemaal kwasten en verf en dan voornamelijk het oog. Blijkbaar is Davina een artistieke kant van zichzelf aan het ontwikkelen en probeert ze van alles uit. Zo ook op zichzelf. Als haar carrière als zangeres op een of andere manier in duigen valt dan kan Davina altijd nog naar de kunstacademie of make up artiest worden want het ziet er geweldig uit!

Heeft Davina Michelle een vriend?

Davina Michelle verovert de harten van Nederland steeds meer maar de grote vraag is of zij zelf ook nog te veroveren is? Helaas is de Rotterdamse schone al tijden gelukkig in de liefde met haar vriend Sebastiaan Brouwer. Hij is songwriter voor Davina’s liedjes en natuurlijk haar partner in crime. Ook Sebastiaan verschijnt wel eens op de Instagram van zijn vriendin. Hieronder een foto van hoe het stel er samen uit ziet:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.