Foto: Davina Michelle uitzinnig van vreugde dat Hyper-show door kan gaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is door het dolle heen. De evenementen kunnen eindelijk weer van start gaan. En daar is de blondine natuurlijk wel blij mee. 

Davina Michelle is de laatste tijd nogal ongelukkig. Dat is ook niet zo gek, want al haar concerten worden geannuleerd. Davina heeft al in een hele lange tijd niet live opgetreden voor een publiek en dat breekt haar wel een beetje op. Dat is dan ook niet zo gek. Davina is een ware entertainer. En dat betekent dat ze boven alles gewoon heel erg graag wilt spelen voor een enthousiaste groep mensen. En dat plezier wordt haar keer op keer ontnomen. Dat is ook niet eerlijk en een persoon als Davina kan daar enorm verdrietig om worden. Des te groter is natuurlijk het geluk wat de blonde zangeres voelde toen Mark Rutte aankondigde dat de evenementen branche binnenkort weer op mag starten. En die blijdschap deelt ze graag.

Lees ook: Davina Michelle voelt zich te groot voor Nederland op deze foto

Davina kan haar geluk niet op vanwege foto van goed nieuws

Het nieuws wat Mark Rutte kwam brengen was natuurlijk geweldig voor alle artiesten van Nederland. Het had niet veel gescheeld of Davina had Mark persoonlijk een innige zoen gegeven van geluk. Zo blij is de zangeres met het nieuws dat de horeca en cultuur sector waarschijnlijk weer open mogen. Dat betekent namelijk dat Davina na maanden van stilzitten eindelijk weer aan de slag kan met haar passie. En dat is haar heel veel waard. Davina zou natuurlijk het liefste elke avond van haar leven op een podium staan in een strak pakje en het optreden van haar leven geven. Maar dat staat momenteel simpelweg niet op de planning. Maar het begin van die droom lijkt er weer te komen. Davina is ook niet kieskeurig. Als ze voorlopig eerst alleen in kleine zalen kan spelen is ze ook tevreden. Dan kan ze gelijk weer wennen aan live optreden.

Davina toont passie in Liefde voor Muziek

In het Vlaamse programma Liefde voor Muziek toont Davina hoeveel passie ze eigenlijk heeft voor de muziekindustrie. Samen met andere zangers die erg populair zijn binnen België, speelt ze nummers die misschien niet altijd in haar straatje liggen. Ze gooit daar natuurlijk ook haar eigen stijl over heen. Davina weet wel hoe ze een feestje moet maken van elk optreden. Dat laat ze in Liefde voor Muziek dan ook zeker zien. Het programma is een beetje te vergelijken met de Vlaamse versie van Beste ZangersEr zullen dus een hoop bijzondere samenwerkingen te horen zijn. Davina kan met iedereen gelukkig goed werken. Dat heeft ze de afgelopen jaren wel bewezen. Welke nummers Davina moet zingen is nog niet bekend, maar het belooft een interessante en reeks te worden. Davina staat namelijk helemaal klaar om te imponeren met haar geweldige smaak voor muziek. Straks kan niemand in Nederland en België meer om de superster Davina Michelle heen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.