Davina Michelle lijkt wel gekrompen op foto met smalle hoodie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Normaal gesproken ziet Davina Michelle er geweldig uit in alles wat ze draagt. Maar in deze hoodie lijkt de beeldschone zangeres wel gekrompen.

Davina Michelle is een van de meest knappe zangeressen die ons land rijk is. En dat scheelt, want dat maakt elk concert wat ze geeft gelijk een stuk interessanter om te kijken. Ze hoeft namelijk niet eens haar beste dag te hebben om een leuk concert te geven. Zelfs als er een aantal valse noten tussen zitten kan je nog steeds genieten van Davina die op haar eigen muziek lekker wild heen en weer danst. En dat alleen al is de moeite waard. Maar soms zit er wel eens een mode misser tussen die ervoor zorgt dat het minder leuk is om naar Davina te kijken. Bijvoorbeeld met deze hoodie, die er gelijk voor zorgt dat het er uit ziet alsof Davina is gekrompen.

Lees ook: Foto: Davina Michelle uitzinnig van vreugde dat Hyper-show door kan gaan

Op de foto lijkt Davina een klein hoofdje te hebben

Op de foto ziet Davina er net even iets minder charmant uit dan normaal. En dat heeft alles te maken met haar te kleine hoodie. In het krappe kledingstuk is het net alsof iemand Davina te heet heeft gewassen. Ze lijkt wel gekrompen. Dit is zeker niet haar beste look ooit, maar blijkbaar zit de hoodie nog steeds comfortabel. Als dat niet het geval was zou Davina hem ook niet zo snel aan doen. De beeldschone blondine met het talent voor zingen draagt eigenlijk alleen kleding als ze zichzelf er extreem comfortabel in voelt. Maar Davina maakt het goed met haar volgers door bij de minder verleidelijke hoodie op zijn minst een grappige blik te trekken. Dan kunnen ze op zijn minst nog ergens om lachen en is niet gelijk alles verpest.

Davina is op foto bezig met het maken van nieuwe muziek

Zoals je kan zien zijn Davina haar efforts niet voor niks. De prachtige zangeres is namelijk bezig met het maken van nieuwe muziek. Daarvoor duikt ze heerlijk ouderwets de studio in. Aan de mixpanelen wordt hard gewerkt om Davina haar nieuwe muziek op tijd af te krijgen. Verwacht dus binnenkort meer nieuws over muziek van Davina. Misschien komt ze wel met een nieuw album aanzetten, of heeft ze een bijzondere plaat gemaakt met een van haar nieuwe vrienden van The Streamers. Alles is mogelijk met Davina.

Is dit dan eindelijk de langverwachte samenwerking met Maan?

Er gaan al even geruchten dat Davina met haar collega Maan de Steenwinkel aan de slag is gegaan met nieuwe muziek. Zou daar nu in de studio toevallig de laatste hand aan worden gelegd? Maan kan daar niks over zeggen, die is namelijk gevlucht naar Curaçao. Maar misschien dat Davine er de komende tijd nog iets over los wilt laten. En als dit dan niet de langverwachte samenwerking tussen de twee zangeressen is, welk nummer heeft Davina dan voor haar fans in petto. Tijd zal het zeggen, want het kan niet lang meer duren voor Davina met iets nieuws naar buiten treed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam ligt op buik uit te hijgen na enorme inspanning

Jutta Leerdam is wederom teruggekeerd naar Nederland én naar de sportschool. De rustige tijden zijn voorbij. Het moment is aangebroken voor vermoeiende workouts en vooral voor veel hijgen.

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...