Chelsey Weimar (Expeditie Robinson) laat wel héél erg veel van zichzelf zien op deze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chelsey Weimar kent geen schaamte meer na haar deelname aan Expeditie Robinson, en plaatst haar meest foto’s.

De knappe Chelsey Weimar is natuurlijk één van de redenen dat de kijkcijfers van Expeditie Robinson dit jaar weer zo hoog zijn. Het model is van zichzelf hartstikke knap en heeft geen poespas nodig. Daarom ziet Chelsey Weimar er zelfs op een onbewoond eiland zonder basisvoorzieningen ontzettend goed uit. Helaas betekent knap zijn niet dat je nooit weg gestemd kan worden bij Expeditie Robinson. Dit overkwam Chelsey helaas door een slimme truc van Eva Simons. Zo had Eva ineens een immuniteitsmunt die ze heeft ingezet, en daardoor kwamen alle stemmen op haar te vervallen. Hierdoor werd het of Chelsey of Floris die eruit moest en de twee gingen het op dat moment opnemen tegen elkaar in een duel. Helaas verloor Chelsey het duel en werd ze dus weggestuurd, maar gelukkig wel naar afvallerseiland en niet naar huis.

Chelsey Weimar laat zo bij zich naar binnen gluren

Nu Chelsey Weimar dus nog even in de race is om Expeditie Robinson 2023 te kunnen winnen is het een mooi moment om haar spannende foto’s even goed te bekijken. Onderstaande foto is een erg recente waar Chelsey haar blouse helemaal opengooit. Het is een fotoreeks waarbij Chelsey haar witte blouse bijna steeds verder laat opengaan. Alsof Chelsey graag wil dat iedereen stiekem naar binnen kijken. Onder de blouse draagt Chelsey een mooi kanten topje.

Chelsey Weimar drukt achterkant naar camera op boot

Het van Chelsey Weimar is natuurlijk altijd in topvorm vanwege haar werk als model. De brunette is dan ook al sinds haar twaalfde bezig met modellenwerk. Op onderstaande foto is te zien dat het trainen en gezond eten zijn vruchten afwerpt, want Chelsey ziet er geweldig uit. Al is vooral Chelsey haar achterkant goed te zien op de foto. Zo ligt de brunette lekker in de jacuzzi van een jacht te kijken naar de zee. Hierdoor maakt het plaatje een dubbelmooi uitzicht.

Chelsey Weimar filmt zichzelf zonder topje onder de douche

Het stopt nog niet met de foto’s en video’s op Chelsey Weimar haar Instagram profiel. Zo is onderstaande video ook één voor in het lijstje van de meest hete beelden van Chelsey. Te zien is dat Chelsey onder de douche staat met haar armen gekruist voor haar bovenlichaam. Chelsey draagt dan ook geen topje en enkel een klein broekje onder de douche. Het model ziet er prachtig uit terwijl het hete water over haar stroomt.

Chelsey Weimar poseert uitgebreid in loszittend wit jurkje

Voor veel van de opdrachten die Chelsey Weimar uitvoert als model betekent dat ze een leuke outfit aankrijgt. Zo ook op onderstaande fotoreeks waar Chelsey o.a. is gehuld in een klein wit jurkje die aan de voorkant ver openhangt. De brunette steelt volledig de show met haar zongebruinde huid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...