Celine Huijsmans twijfelt enorm over uiterlijk dankzij onherkenbare foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans is natuurlijk van nature een bijzonder knappe dame, maar haar nieuwe haarkleur doet haar toch twijfelen. 

Je zou verwachten dat Celine Huijsmans weinig heeft om onzeker over te zijn. Maar toch is de knappe vrouw zich zorgen aan het maken over hoe ze eruit ziet. En dat allemaal vanwege een nieuwe foto die ze plaatste op haar Instagram. Celine is namelijk vrijwel onherkenbaar geworden op de foto. En in plaats van lieve berichtjes en support vindt ze juist heel veel vergelijkingen met andere foute kapsels in haar inbox. Dat doet Celine toch wel flink twijfelen. En dat zou ze helemaal niet moeten doen. Want zelfs met haar nieuwe kapsel is Celine een ongelooflijk knappe verschijning.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Celine Huijsmans

Celine wordt vergeleken met oudere mannen vanwege nieuwe foto

Het was misschien niet helemaal de reactie waar Celine naar opzoek was met haar nieuwe foto. Ze wordt met veel personen vergeleken die ook maar een klein beetje lijken op haar. Vanwege haar nieuwe kapsel zijn er een hoop vergelijkingen mogelijk. Een van haar volgers vindt haar bijvoorbeeld bijzonder veel lijken op Axl Rose. Hoewel het natuurlijk een hele eer is om in één adem genoemd te worden met zo’n legende, maar op deze manier is het toch een klein beetje teleurstellend. Het is ook niet helemaal eerlijk tegenover Celine, die veel moeite in haar nieuwe look heeft gestoken. Maar gelukkig kan ze er zelf wel flink om lachen. Celine heeft een dikkere huid dan de meeste vrouwen. En dat is maar goed ook. Het maakt haar ook een stuk leuker in de omgang dan de meeste vrouwen, omdat je met Celine tenminste een grapje kan maken.

Foto van Celine lijkt op De Kleine Zeemeermin

Celine zou met haar nieuwe kapsel zich zo kunnen voegen bij de cast van de musical van De Kleine Zeemeermin. Met haar verleidelijke rode lokken lijkt ze in de verste verte niet meer op de Celine die mensen herkennen. En daarom krijgt ze ook zo veel kritiek over zich heen. Mensen zijn natuurlijk de aantrekkelijke blonde haren van de presentatrice gewend. Alles wat daar vanaf wijkt is natuurlijk verschrikkelijk voor haar volgers. Die snappen het dan niet meer. Ondanks alles kan je niet ontkennen dat Celine er met haar rode haren nog steeds hartstikke goed uit ziet.

Celine valt goed op met intieme foto van zwoele blik

Als het niet haar rode haartjes zijn die Celine doen opvallen, dan is het wel haar intens zwoele blik. Celine kan heel erg indringend kijken, waardoor ze goed de aandacht van haar volgers weet vast te houden. Celine is een buitengewoon knappe dame die zich altijd van haar beste kant laat zien. Thuis oefent ze regelmatig met haar intieme blikken, zodat wanneer het moment daar is, ze meteen een goede foto kan maken. Celine staat altijd garant voor de meest zwoele en verleidelijke foto’s. Dat is een van haar sterkste punten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!