De mooiste Instagram foto’s van Celine Huijsmans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans is een van de beste, leukste en vooral knapste presentatrices van het moment. Ze begon haar carrière als belspelpresentatrice bij SBS, maar bouwde al gauw haar repertoire uit naar betere programma’s. Inmiddels is ze een presentatrice van formaat die graag leuke foto’s post op haar Instagram. 

Wie denkt dat Celine Huijsmans vooral een knap koppie is, komt bedrogen uit. Ze heeft ook wel zeker een knap koppie, maar er zit zoveel meer achter de blonde presentatrice. Je kent haar waarschijnlijk van Shownieuws of van haar voetbalinzichten op de radio versie van Veronica InsideDaar doet ze samen met Wilfred Genee de belangrijkste voetbalberichten. Ook werkte ze aan haar modellen carrière. Het is dus niet gek dat haar Instagram pagina vol staat met mooie foto’s. En dit zijn de leukste!

Lees ook: Celine Huijsmans heeft het koud in zwempakje
Nature girl

Celine is een liefhebber van de natuur. Uitgestrekte landschappen, mooie watervallen en prachtige terreinen. Dat is waar Celine blij van wordt. Al helemaal als ze daar vervolgens zelf nog tussen kan staan. En natuurlijk ga je niet in een wild beekje staan in je spijkerbroek. Dus trok Celine haar mooiste badpak aan en trok ze er op uit. En ze nam de volgende foto als bewijs mee naar huis.
Celine Balboa

Rocky is er niks bij! Celine trok de stoute sportschoenen aan en hees zichzelf in een een erg strak trainingspakje voor onderstaande shoot. Een paar matchende bokshandschoenen maken de look af. Ze straalt nog niet echt intimidatie uit met haar verleidelijke blik. Maar dat kan ook een tactiek zijn. Wie wil nou dat lieve gezichtje een tik uitdelen in de ring? Hoe het ook zei, deze outfit is een blijvertje.
Celine Hood

Om in de sportieve sferen te blijven is hier een foto van Celine die aan haar boogschut skills oefent. Als een moderne, blonde Robin Hood oefent ze er op los met haar pijl en boog. Misschien is ze eerder een soort Cupido, want iedereen die te lang naar Celine kijkt wordt spontaan verliefd. Alsof ze je met haar pijlen geraakt heeft.
That’s what friends are for

Celine in haar eentje is al indrukwekkend, maar met een knappe vriendin erbij wordt het opeens twee keer zo leuk. Dat weet zij ook als geen ander. Daarom worden haar trouwe volgers af en toe beloond met een foto waar ze leuk op staat samen met een van haar vele vriendinnen.
Pretty Woman

Wist je dat Celine ook een hele elegante kant heeft? Die laat ze niet heel vaak zien, maar als die kant van haar naar boven komt dan is je hele dag weer goed gemaakt. In een mooie en verleidelijke zwarte jurk laat Celine zich van haar beste kanten zien. Een erg mooie verschijning!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!