De mooiste Instagram foto’s van Celine Huijsmans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans is een van de beste, leukste en vooral knapste presentatrices van het moment. Ze begon haar carrière als belspelpresentatrice bij SBS, maar bouwde al gauw haar repertoire uit naar betere programma’s. Inmiddels is ze een presentatrice van formaat die graag leuke foto’s post op haar Instagram. 

Wie denkt dat Celine Huijsmans vooral een knap koppie is, komt bedrogen uit. Ze heeft ook wel zeker een knap koppie, maar er zit zoveel meer achter de blonde presentatrice. Je kent haar waarschijnlijk van Shownieuws of van haar voetbalinzichten op de radio versie van Veronica InsideDaar doet ze samen met Wilfred Genee de belangrijkste voetbalberichten. Ook werkte ze aan haar modellen carrière. Het is dus niet gek dat haar Instagram pagina vol staat met mooie foto’s. En dit zijn de leukste!

Lees ook: Celine Huijsmans heeft het koud in zwempakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

Nature girl

Celine is een liefhebber van de natuur. Uitgestrekte landschappen, mooie watervallen en prachtige terreinen. Dat is waar Celine blij van wordt. Al helemaal als ze daar vervolgens zelf nog tussen kan staan. En natuurlijk ga je niet in een wild beekje staan in je spijkerbroek. Dus trok Celine haar mooiste badpak aan en trok ze er op uit. En ze nam de volgende foto als bewijs mee naar huis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

Celine Balboa

Rocky is er niks bij! Celine trok de stoute sportschoenen aan en hees zichzelf in een een erg strak trainingspakje voor onderstaande shoot. Een paar matchende bokshandschoenen maken de look af. Ze straalt nog niet echt intimidatie uit met haar verleidelijke blik. Maar dat kan ook een tactiek zijn. Wie wil nou dat lieve gezichtje een tik uitdelen in de ring? Hoe het ook zei, deze outfit is een blijvertje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

Celine Hood

Om in de sportieve sferen te blijven is hier een foto van Celine die aan haar boogschut skills oefent. Als een moderne, blonde Robin Hood oefent ze er op los met haar pijl en boog. Misschien is ze eerder een soort Cupido, want iedereen die te lang naar Celine kijkt wordt spontaan verliefd. Alsof ze je met haar pijlen geraakt heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

That’s what friends are for

Celine in haar eentje is al indrukwekkend, maar met een knappe vriendin erbij wordt het opeens twee keer zo leuk. Dat weet zij ook als geen ander. Daarom worden haar trouwe volgers af en toe beloond met een foto waar ze leuk op staat samen met een van haar vele vriendinnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

Pretty Woman

Wist je dat Celine ook een hele elegante kant heeft? Die laat ze niet heel vaak zien, maar als die kant van haar naar boven komt dan is je hele dag weer goed gemaakt. In een mooie en verleidelijke zwarte jurk laat Celine zich van haar beste kanten zien. Een erg mooie verschijning!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!