Home Nieuws Caroline van der Plas laat enorme metamorfose zien met schokkende foto

Caroline van der Plas laat enorme metamorfose zien met schokkende foto

Caroline van der Plas VI afvallen foto transformatie

Caroline van der Plas is goed bezig. Niet alleen werpt haar partij de BBB hoge ogen, maar ook privé lijkt het hartstikke goed te gaan. 

De transformatie van Caroline van der plas

Iedereen kent Caroline van der Plas als het gezicht van de BBB en een fris gezicht in het anders zo stoffige Haagse landschap. Sinds ze op het politieke toneel verscheen is Caroline altijd aan de forse kant geweest. Maar dat was niet altijd zo. Caroline deelt nog wel eens foto’s uit de oude doos en daarop kan je zien dat ze in haar jeugd er heel anders uit zag. Maar de sterke politica is hard op weg om er weer goed uit te zien. Sinds vorig jaar is Caroline bezig met afvallen en dat resultaat deelt ze op haar Instagram. En hoewel er natuurlijk nog wel het een en ander af mag, is het een hele goede eerste stap voor de politica.

Lees ook:De leukste foto’s en video’s van BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas

Caroline toont schokkend verschil tussen vorig jaar en nu

Op de foto die Caroline van der Plas op haar Instagram plaatst, kan je het grote verschil zien tussen de Caroline van een jaar geleden en de Caroline van nu. Natuurlijk ziet de politica er nog grotendeels hetzelfde uit, maar ze oogt al een stuk vrolijker en met meer energie. Dat is al een hele vooruitgang voor de dame achter de BoerBurgerBeweging. Vanuit alle hoeken ontvangt Caroline steun voor haar afvalproces. Caroline moet afvallen terwijl ze ook nog eens politiek Den Haag aan het bevechten is. Dat kan niet makkelijk zijn. Dus het is echt wel knap hoe Caroline dit nu bereikt heeft.

Volgens VI was Caroline van der Plas een tenger meisje

Johan Derksen noemde Caroline van der Plas ooit een tenger meisje. Dat geloofden veel mensen eerst niet. Maar Caroline deelde toen zelf een foto uit de oude doos en meteen waren mensen helemaal verbaasd. Caroline zag er vroeger blijkbaar adembenemend uit. Het is wel even een andere look dan Caroline tegenwoordig heeft. Vandaar dat mensen ook echt wel even in shock waren toen ze de foto’s van een jongere Caroline te zien kregen. Inmiddels is iedereen er al een beetje aan gewend geraakt. En wie weet dat Caroline er met al dat afvallen ooit weer als vroeger uit komt te zien.

Caroline van der Plas daagt Mark Rutte uit voor spannend gesprek

Mark Rutte is natuurlijk de laatste tijd helemaal van het bevechten van de ‘Linkse wolk’, wat dat ook mag betekenen, en daardoor is hij wel heel makkelijk geworden in het afwijzen van gesprekken waar hij het moeilijk van krijgt. Een gesprek met Caroline durft de minister-president niet aan, met natuurlijk de reden dat hij te druk is de ‘Linkse Wolk’ te bevechten. Maar is dat echt zo, of durft Mark gewoon niet te debatteren tegen Caroline, uit angst dat hij sowieso zal verliezen?

Mobiele versie afsluiten