De leukste foto’s en video’s van BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met de komst van de BBB, de BoerBurgerBeweging, is Nederland weer een aanwinst rijker in de politiek. Caroline van der Plas heeft de lachers op de hand. 

Ze zit nog niet heel lang in de Tweede Kamer, maar met haar BoerBurgerBeweging maakt ze al heel wat los in politiek Den Haag. Politica Caroline van der Plas is met haar boerenverstand een welkome verademing in de politiek. Haar on-Haagse uitspraken maken de stoere dame uit Deventer erg populair. Ze heeft zo ook al een heel oeuvre aan leuke foto’s en video’s! Bijvoorbeeld de foto hieronder, waarin ze als echte boerin voor de dag komt.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van politiek verslaggeefster Charlotte Nijs

Caroline heeft eigen merch

Je zou het niet verwachten van een politici, maar Caroline loopt letterlijk met haar eigen uitspraken te koop. One-liners als ‘Hoe vind je nou zelf dat het gaat?’ kan je tegenwoordig op een T-shirt kopen in de webshop van de BBB. Caroline blijkt een erg ongebruikelijke verschijning op het Binnenhof, maar dat is misschien juist wel wat de politiek nu nodig heeft. Ze is in ieder geval niet iemand die een blad voor haar mond neemt. Sterker nog, haar uitspraken belanden gewoon op kleding.

De ouderwetse ringtone van Caroline

Caroline is ondanks haar status als Haagse politica, heel gewoon gebleven. Dat blijkt wel als tijdens een debat in de Tweede Kamer haar telefoon af gaat. Tijdens haar eigen betoog nota bene. Haar ouderwetse Nokia-ringtone klonk luid door de zaal. Ze kon hem alleen niet zo makkelijk uitzetten, omdat hij nog op haar plek lag. Gelukkig kon ze er zelf erg hard om lachen.

Caroline vs. de mannen van Veronica Inside

Elke politicus maakt vijanden. Maar waar sommigen het aan de stok krijgen met hele bevolkingsgroepen, lijkt het erop dat Caroline alleen een hele grote bromsnor tegenover zich krijgt. Zo had ze namelijk een kleine ruzie met Johan Derksen. Die had samen met René van der Gijp zich weer heerlijk misdragen in Veronica Inside. Ze hadden nogal moeite met het toontje van Caroline. En dat leidde tot een hoop grappen en grollen over de nuchtere dame. De partijleider sloeg echter op ludieke wijze terug. Omdat de mannen van VI ter sprake brachten hoe haar partij ‘maar één zeteltje’ heeft, deelde Caroline even een genadeklap uit: “Lieve Johan Derksen, Klopt. BBB haalde 1 ‘zeteltje’. De partij waarbij jij je een paar maanden geleden aansloot als ambassadeur, Code Oranje, haalde 0 zetels. Nul. Kus!”

Maak gewoon een appgroep aan

Deze Deventerse powerwoman komt vooral met veel bijzondere uitspraken in de Tweede Kamer. Neem bijvoorbeeld haar voorstel om een WhatsApp-groep te starten voor Kamerleden, zodat ze niet telkens het laatste uitgelekte nieuws in de krant hoeven te lezen. Dit om te voorkomen dat de Kamer steeds via de media hoort over Kabinetsbesluiten, die keer op keer uitlekken. Een andere gouden uitspraak van Caroline over Rutte: “Hoe langer we dit gaan uitstellen, hoe groter de kans is dat de heer Rutte er geen actieve herinnering aan heeft.” In de video hieronder zijn een aantal van haar leukste uitspraken bij elkaar gezocht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!