Bridget Maasland zwaait met mes op smakelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is gevaarlijker dan ze er uit ziet. zo loopt ze op deze foto met een mes te zwaaien in het rond. 

Presentatrice Bridget Maasland is gevaarlijker dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Nu wordt ze wel eens als een cougar omschreven, maar als je niet oplet zet ook deze blonde kat haar nagels in je. Dat, of ze gebruikt het grote mes dat ze in haar handen houdt. Bridget kan beter met groot en scherp gereedschap omgaan dan werd gedacht. Misschien goed om voorlopig even Bridget Maasland te vermijden. Die is namelijk begonnen aan een gevaarlijke nieuwe hobby zo te zien.

Lees ook: Foto: Wat is er met de wenkbrauwen van Bridget Maasland aan de hand?
Bridget is de chef des huizes zo te zien

Bridget heeft koken als gevaarlijke nieuwe hobby te pakken. En net als bij andere hobby’s, heb je wel het juiste gereedschap en de juiste instrumenten nodig om de hobby uit te oefenen. In het geval van Bridget betekent dit dat de beeldschone blondine heeft moeten leren omgaan met vlijmscherp gerei, zoals haar nieuwe messen set. Daar is ze zo te zien heel erg behendig in geworden, aangezien ze zonder moeite al haar groente helemaal fijn weet te hakken. Het is wel een beetje stereotype, een vrouw in de keuken, maar dat neemt nog niet weg dat er weinig mannen in Nederland zijn die een avondje koken met Bridget af zouden slaan. Bridget zorgt dan voor het lekkere eten, je hoeft alleen maar zelf de wijn mee te nemen. Wat is de prachtige blondine toch ook een heerlijke ouderwetse romanticus.

Maar hoe smaakt het recept van Bridget nou?

Aan het einde van haar kooksessie deelt Bridget nog eventjes het eindresultaat met haar volgers. En dat ziet er niet verkeerd uit. Als dit is wat Bridget graag klaarmaakt, dan zullen er weinig mensen zijn die het erg zouden vinden dat Bridget voor hen gaat koken. Ze staat er misschien de hele middag voor in de keuken, maar dan heb je uiteindelijk ook wat moois. En daarbij vindt Bridget het helemaal niet erg om lang in de keuken te staan. Koken doet Bridget namelijk met liefde. Als de persoon die bij haar komt dineren, geniet van haar kookkunsten, dan is dat al beloning genoeg.

Bridget is de ultieme dinner host

Er zullen maar weinig mensen zijn die een uitnodiging van Bridget zullen afslaan om te komen eten. Zeker als dit de kwaliteit is die Bridget op tafel zet. Maar behalve haar goede kookkunsten heeft Bridget meer kwaliteiten die haar tot de ideale dinner host maken. Zo weet Bridget altijd een praatje aan te knopen en zal ze niet snel zonder gespreksstof raken. Ook weet Bridget zich leuk en spannend te kleden, waardoor je zin krijgt om bij haar op bezoek te gaan. En Bridget zal altijd proberen om je op jouw gemak te laten voelen en ervoor zorgen dat je het naar je zin hebt. En daarom is Bridget de ultieme dinner host.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!