Bridget Maasland maakt kijker RTL Boulevard duizelig met opvallende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland draait helemaal door in de studio van RTL Boulevard!

Bridget Maasland deelde onlangs een aantal opvallende video’s via Instagram. Op deze video’s was te zien hoe ze flink aan het draaien was met de camera, en haar volgers en kijkers helemaal duizelig maakte. Maar één ding was nog opvallender, waarom staat Bridget helemaal alleen in de studio? Iedereen lijkt haar verlaten te hebben…

Bridget Maasland hypnotiseert duizelige kijkers

Op de video zien we Bridget Maasland die aan het filmen is dat ze helemaal alleen in de studio staat. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar Kees van der Spek, Robert Doornbos, en Daan Nieber ontbraken in deze video. Waar ze normaal hadden moeten staan in de studio, stond Bridget er nu helemaal alleen voor. En dat kondigde ze aan op een opvallende manier. Door aan te wijzen waar iedereen hoorde te staan, draaide ze telkens een rondje. Op een gegeven moment begon de blondine zelfs zó erg te draaien, dat de kijker er duizelig van wordt. Waarschijnlijk zijn er bij het kijken van deze een hoop kijkers gesneuveld, aangezien de hypnose van Bridget ontzettend verwarrend was. Heb jij het kijken van deze video overleefd?

Lees ook: Foto: Bridget Maasland gaat helemaal los in uitgaansleven met andere vrouwen

Bridget Maasland plaatst intimiderende foto

Onlangs plaatste Bridget Maasland een nogal intimiderende foto. Door deze foto laat de blondine in ieder geval merken dat mensen niet met haar moeten sollen, en zelfs moeten vrezen voor de presentatrice. Bridget is op de foto namelijk bij bokstraining. Althans, ze poseert met de bokshandschoenen in d’r hand. Wilt ze hiermee iets duidelijk maken aan d’r volgers? Is dit eigenlijk gewoon een dreigement? In ieder geval lijken er een hoop volgers na het zien van deze foto te vrezen voor Bridget. Want de blik die ze bij deze spiegelfoto trekt is ook uitermate intimiderend. Wie durft nog wat te zeggen tegen Bridget Maasland?

Lees ook: Video: Ondeugende Bridget Maasland speelt met knoppen tijdens HLF8

Bridget Maasland bruin van de spray-tan

Een tijd terug plaatste Bridget Maasland een zonnige foto op haar Instagram account. Op deze foto was namelijk te zien hoe de blondine poseerde voor de camera, met een bruin gezicht die we nooit eerder zó bruin hebben meegemaakt bij Bridget. Het ging namelijk over het volgende; “Nog een week lang mooi weer☀️heerlijk maar vergeet je niet goed in te smeren. Ik kies liever voor een spray tan voor een mooie bruine teint dan bakken in de zon“. Bridget benadrukt dus, dat ze liever voor een spray-tan kiest dan voor gewoon natuurlijk bruinbakken in de zon. Waarom de blondine haar voorkeur daar naar uitgaat, zegt ze er niet bij. In ieder geval is wel te zien dat ze op de foto ook een spray-tan heeft gebruikt. Aangezien Bridget nog nooit zó bruin is geweest. Ze waarschuwt haar volgers ook nog om zich goed in te smeren. Dat warme weer kunnen we inmiddels alweer vergeten..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.