Foto: Bridget Maasland gaat helemaal los in uitgaansleven met andere vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Bridget Maasland gaat helemaal los tijdens het uitgaan. En daar moest ze natuurlijk wat leuke foto’s van maken. 

Presentatrice Bridget Maasland heeft een paar wilde dagen achter de rug. Ondanks haar leeftijd is Bridget nog steeds heel erg van het uitgaan. Ze gaat dan ook het liefste elk weekend lekker naar de club met vriendinnen. En daar moeten dan natuurlijk wel mooie foto’s van gemaakt worden. Die herinneringen moeten kostte wat het kost bewaard blijven. Dus besluit Bridget om een aantal spannende foto’s te maken met haar vriendinnen tijdens het uitgaan. En die vallen absoluut goed in de smaak.

Lees ook: Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget ziet er goed uit op verleidelijke foto’s

De knappe presentatrice ziet er ontzettend goed uit op de foto’s die ze op haar social media plaatst. De bekende blondine heeft op elke foto een ander leuk pakje aangetrokken om zo iedereen een beetje te verrassen. Zo te zien hebben de vrienden van Bridget hun kleding ook afgestemd op de outfits van de aantrekkelijke blonde dame. De hele groep voelt zo wel als een geheel aan. Aan alle lachende gezichten te zien hebben Bridget en haar vrienden zich uitstekend vermaakt. Zo’n feesttripje met zijn allen is dus absoluut de moeite waard om vaker te doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget ziet er betoverend uit op feest foto

De foto’s zelf zijn misschien een beetje wazig, waarschijnlijk gedeeltelijk door de alcoholconsumptie van Bridget en haar vriendinnen. Maar dat mag de pret niet drukken. Want hoewel de foto’s soms een beetje moeilijk te zien zijn, staat één persoon er heel duidelijk op. En dat is Bridget Maasland. De knappe blondine weet met haar glimlach al haar volgers te betoveren. Die vinden het ook erg fijn dat ze zo’n intiem kijkje krijgen in het leven van Bridget. Met haar foto’s trekt Bridget in ieder geval de aandacht van haar volgers, die de knappe blondine overladen met complimentjes. Dat alleen al is voor Bridget genoeg reden om vaker dit soort mooie foto’s te plaatsen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ Sally de Wijs (@sallydewijs)

Bridget en haar meiden gezellig op het terras

De aantrekkelijke presentatrice houdt er dus wel van om een drankje te doen met haar meiden. En dat zie je dan ook vaak terug op social media. Bridget en haar vriendinnen trekken er vaak op uit om een lekker drankje met elkaar te doen, bij te kletsen, te roddelen en natuurlijk kijken naar mooie mannen tijdens het uitgaan. Bridget mag misschien wat ouder zijn geworden, maar ze heeft nog steeds een ontzettend jonge geest. En dus gaat ze het liefst nog zo vaak ze kan met haar vriendinnen op stap. De blonde presentatrice beleeft dan ook nog steeds de meest wilde avonturen. En die deelt ze gelukkig allemaal, zodat je een beetje bij blijft in het leven van Bridget.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Blond model Lisa Groothuijzen kleedt zich om voor de camera

Blondine Lisa Groothuijzen laat niks aan de verbeelding over terwijl ze zich omkleed voor de camera..

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.