Video: Ondeugende Bridget Maasland speelt met knoppen tijdens HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland liet zich van haar stoute kant zien tijdens een gesprekje met Leonie ter Braak bij HLF8. Ze kon maar niet van haar twee gloeiende knoppen afblijven!

De presentatrice mocht bij het programma HLF8 aan tafel zitten. Bij het programma doen sommige gasten ook mee aan een spel waarbij je vragen eerlijk met ja of nee moet beantwoorden. Nog vóór het spel begon was Bridget Maasland al lekker ondeugend bezig. De sfeer zat er goed in!

Bridget Maasland doet het vaker met Johnny de Mol

Bridget Maasland is al vaker aan tafel geschoven bij het programma HLF8. Toen was Johnny de Mol nog de presentator. Deze twee hebben wel een heel spannend verleden samen. De twee tortelduifjes hadden namelijk een relatie samen. Dit liep na een aantal maanden al stuk. Het was dus niet de eerste keer dat ze het het JA/NEE spel heeft gedaan. Nu zegt Leonie ter Braak “met Johnny heb je het de vorige keer gedaan”. De ondeugende Bridget Maasland maakt hier een schuine opmerking over. De presentatrice zei “ik heb het vaker met Johnny gedaan”. Het publiek schoot natuurlijk gelijk in de lach. Leonie ter Braak riep meteen dat ze Bridget stout vindt!
Bridget Maasland houdt van een elektrische schok

Bridget Maasland en Leonie ter Braak gingen op dezelfde voet verder. Leonie grapte dat Bridget een elektrische schrok krijgt bij elk fout antwoord. Nu was de vraag of ze samen met Johnny ook aan lekkere elektrische schokken deed. Bridget Maasland kon hier zonder te aarzelen al heel snel een antwoord op geven. Ze vindt een elektrische schok namelijk heerlijk!

Bridget Maasland omarmt leeftijd

De inmiddels 47-jarige presentatrice kruipt langzaam richting de 50 jaar. Veel mensen willen hier niet eens over nadenken of horen dat ze al bijna 50 jaar zijn. Bridget Maasland werd nu gevraagd of ze het al geaccepteerd heeft dat ze ouder aan het worden is. Zonder enige twijfeling zegt ze JA. Dit antwoord zou je niet verwachten. De afgelopen jaren heeft de presentatrice namelijk alleen maar jongere mannen gehad. Je zou dus kunnen stellen dat ze deze jongere mannen neemt zodat zij zichzelf ook jonger gaat voelen.

Bridget Maasland helpt moeder natuur

De presentatrice laat weten dat ze ouder worden omarmt, maar toch doet ze het tegenovergestelde. Bij de meeste mensen komen de rimpeltjes en gaan bepaalde delen van het hangen wanneer ze richting de 50 gaan. Dit zou ook voor Bridget het geval zijn, maar daar is ze dan nog niet aan toe. Ze helpt moeder natuur namelijk met het strak houden van haar , in de vorm van een spuitje hier en een fillertje daar.

Bridget Maasland gaat niet meer voor de jonge mannen

Jaren lang heeft Bridget jonge mannen gedatet. Daar heeft de blondine nu echt genoeg van, laat ze weten tijdens HLF8. Op de vraag of ze liever zwabberende onderarmen en een kalkoenennek heeft dan dat ze weer met een 25-jarige man aan de haal gaat, antwoordt ze stellig ‘ja’!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.