Boerin Janine knalt bijna uit elkaar van zenuwen bij Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Janine uit Limburg krijgt na lang wachten eindelijk hét bezoek van Yvonne in Boer Zoekt Vrouw. Ze komt langs met de brieven van de Nederlandse mannen die de boerin wel zien zitten. Maar valt het aantal aanbidders boerin Janine enorm tegen? Janine lijkt bijna te bezwijken onder de spanning…

Boerin Janine bezwijkt van spanning door brieven BZV

In het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw gaat Yvonne Jaspers op bezoek bij de vrolijke boerin Janine uit Limburg. Wanneer Yvonne vraagt hoe het met haar gaat geeft ze aan bijna te bezwijken van spanning. Yvonne komt de brieven brengen van de mannen die het leventje op de schapenboerderij met Janine willen aan gaan. Maar hoe kan het dat Yvonne komt aanlopen met een piep klein tasje met brieven? Iedereen zou denken dat de knappe Limburgse dame wagens vol brieven zou krijgen van talloze mannen. De 32-jarige knappe blondine met blauwe ogen past perfect in het schoonheidsplaatje en dan is ze ook nog een echte stoere chick. Janine houdt het bijna niet meer van de spanning en wil het liefst zo snel mogelijk weten of er een knappe vent voor haar bij de aanmeldingen zit. Samen met boerin Hilda uit Friesland zijn Janine en zij de 2 enige vrouwelijke boeren dit seizoen.

Boer Zoekt Vrouw eindelijk terug nu fysiek contact weer mag.

Het 12e seizoen van Boer Zoekt Vrouw is weer begonnen! Na lang wachten kunnen we de kalverliefdes weer zien opbloeien en de ongemakkelijke gesprekken tussen de boeren en boerinnen op de voet volgen. Het laatste seizoen van BZV was helaas al weer bijna 2 jaar geleden. Hierin zagen we boer Bastiaan met zijn knappe blonde vrouwen wekelijks maar al te graag op ons beeldscherm. Helaas kon het programma afgelopen jaren geen nieuwe seizoenen uitbrengen want wat is Boer Zoekt Vrouw zonder fysiek contact? De dames en heren hunkeren er allemaal naar een partner waarmee ze eindelijk de boerderij én de hooizolder kunnen verkennen. De huidhonger die de kandidaten hebben blijft altijd opvallen, zoals boer Geert die in het laatste seizoen zijn handjes maar moeilijk kon thuishouden. Ergens ook wel begrijpelijk dat ze graag liefde willen want ze hebben al jaren natuurlijk alleen hun varkens of koeien om mee te knuffelen. Daarom zijn we enorm blij dat Boer Zoekt Vrouw terug is met een nieuw seizoen knappe boerinnen en deelneemsters.

Boerin Annemiek probeert het nu als paardenmeisje

Onze knappe maar koppige boerin Annemiek Koekoek uit seizoen 11 blijft haar volgers en ons verassen op haar social media. Meestal zien we Annemiek in haar boeren kloffie door de wei rondlopen en knuffelen met haar koeien. Toch heeft ze nog steeds geen liefde in haar leven en blijft het voor de mannen in Nederland een onmogelijke taak om het hart te veroveren van deze Drentse boerin. Annemiek besloot om na alle koeienfoto’s in overalls een nieuwe foto te plaatsen waarop ze een keurig wedstrijdtenue met strakke witte broek draagt. We zien haar met haar paard over allerlei obstakels heenspringen. Het ziet er indrukwekkend uit, maar volgens Annemiek zelf was het niet erg succesvol. Ze heeft het wedstrijdrijden na 2 jaar weer opgepakt, dus ze is nog een beetje onwennig. Gelukkig is ze wel op haar paard blijven zitten. Misschien is deze post een nieuwe tactiek van Annemiek om alle paarden mannen van Nederland naar haar toe te trekken en misschien komt daar nou eindelijk het gehoopte liefdessprookje van Annemiek uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!