Openhartige Boerin Annemiek Koekoek onthult geheimen over liefdesleven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek staat bekend als de leukste single boerin van Nederland. Maar nu onthult ze eindelijk de geheimen van haar liefdesleven.

Boerin Annemiek Koekoek wordt door vele mensen gezien als de meest knappe boerin van Nederland. Veel mannen zijn dan ook nog steeds, lange tijd na haar Boer Zoekt Vrouw avontuur, geïnteresseerd in het liefdesleven van Annemiek. Annemiek stond op het punt om alle geheimen van haar liefdesleven te vertellen in de podcast van Jasmine Sendar, maar deze is vanwege de heftige storm die boven het land hing helaas uitgesteld. In de podcast zou Annemiek alles vertellen over het single leven, de berichten in haar DM’s en haar avonturen op Tinder. Er was dus genoeg om naar uit te kijken. Dat de podcast niet is doorgegaan betekent echter niet dat Annemiek nooit bij Jasmine op de bank beland, maar voor nu ging het helaas niet door. Annemiek was daar zelf ook teleurgesteld over.

Lees ook: ‘Hopeloos geval’ boerin Annemiek Koekoek biedt zich weer aan bij Boer Zoekt Vrouw

Jasmine toont steun aan Annemiek met foto

Jasmine vindt het zelf natuurlijk ook hartstikke jammer dat Annemiek niet kon komen voor de opname van haar podcast. Maar gelukkig mag Annemiek op een later moment alsnog een keertje komen aansluiten. Jasmine heeft al via een foto die ze plaatste laten weten dat ze Annemiek snel wil zien om alles van haar te weten te komen. Maar voor nu koos Annemiek even het zekere voor het onzekere. En dat kan je haar ook niet verwijten. Ze heeft immers een hoop koeien waar ze zorg voor draagt. Die rekenen op haar om ze veilig en warm te houden.

Annemiek kijkt uit naar nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

Ondanks dat ze niet in het nieuwe seizoen zit heeft Annemiek laten weten dat ze wel met heel veel zin uitkijkt naar het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Ze kan niet wachten om de nieuwe boeren aan de slag te zien gaan met het zoeken naar de liefde. Annemiek zelf is dat natuurlijk niet gelukt, maar daar zit ze gelukkig zelf niet zo mee. Ze geniet momenteel enorm van haar single bestaan en als het een keer komt die relatie, dan ziet ze wel weer verder. Wel heeft Annemiek besloten om Tinder te installeren op haar mobiel. Zo kan ze tussen het verzorgen van de koeien door af en toe nog even kijken of er leuke mannen in de omgeving zijn.

Annemiek gelooft nog in de liefde

Ondanks alles gelooft Annemiek nog steeds in de liefde en is ze ervan overtuigd dat ze op een dag de ware gaat vinden. Maar dat heeft voor Annemiek absoluut geen haast. Voorlopig nemen haar koeien toch het grootste deel van haar tijd in beslag, dus heeft ze eigenlijk ook helemaal geen tijd ernaast voor een relatie. Die tijd kan je natuurlijk wel maken, maar daarvoor moet Annemiek wel een heel erg leuke man tegen het lijf lopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.