Boerin Annemiek staat niet met lege handen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek stuurde haar mannen razendsnel naar huis, maar gunde haar laatste kandidaat én zichzelf nog een klein verzetje. Toch een beetje jammer dat het vuurwerk werd bewaard tot het allerlaatst. De knal was er ook ’n beetje van af. Maar al die weken zwoegen voor minder dan een kusje? Dat kon zelfs de ietwat afstandelijke Boerin Annemiek niet over haar hart verkrijgen.

Er hing een vreemd sfeertje op de boerderij van Boerin Annemiek. Het afscheid was min of meer al geweest. Alle mannen gingen naar huis. Toch kwam Yvon nog even langs om de boel te lijmen. Deze poging leverde niet helemaal op wat de presentatrice voor ogen had, maar wat ze wél kreeg was een glimp van Boerin Annemieks menselijke kant. Voor ze Erik definitief het erf afstuurde kon er nog een zoentje vanaf. Er brand dus tóch een vuur in deze jonge boerin.

Lees ook: Boerinnen Battle: Milou vs. Elise

Erik redt eer

Voor Erik was het ook wel ’n opluchting. Hij stond op het punt om als last man standing te vertrekken. Geen van de mannen was ook maar in de buurt van de lippen of wang van Annemiek gekomen. Die kus in de stal was sowieso het maximaal haalbare. Kan hij thuis in Gelderland toch zeggen dat hij een model heeft staan zoenen. Die strontlucht neem je dan voor lief.

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten