Boerin Annemiek staat niet met lege handen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek stuurde haar mannen razendsnel naar huis, maar gunde haar laatste kandidaat én zichzelf nog een klein verzetje. Toch een beetje jammer dat het vuurwerk werd bewaard tot het allerlaatst. De knal was er ook ’n beetje van af. Maar al die weken zwoegen voor minder dan een kusje? Dat kon zelfs de ietwat afstandelijke Boerin Annemiek niet over haar hart verkrijgen.

Er hing een vreemd sfeertje op de boerderij van Boerin Annemiek. Het afscheid was min of meer al geweest. Alle mannen gingen naar huis. Toch kwam Yvon nog even langs om de boel te lijmen. Deze poging leverde niet helemaal op wat de presentatrice voor ogen had, maar wat ze wél kreeg was een glimp van Boerin Annemieks menselijke kant. Voor ze Erik definitief het erf afstuurde kon er nog een zoentje vanaf. Er brand dus tóch een vuur in deze jonge boerin.

Lees ook: Boerinnen Battle: Milou vs. Elise

Erik redt eer

Voor Erik was het ook wel ’n opluchting. Hij stond op het punt om als last man standing te vertrekken. Geen van de mannen was ook maar in de buurt van de lippen of wang van Annemiek gekomen. Die kus in de stal was sowieso het maximaal haalbare. Kan hij thuis in Gelderland toch zeggen dat hij een model heeft staan zoenen. Die strontlucht neem je dan voor lief.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!