Boerin Annemiek staat niet met lege handen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek stuurde haar mannen razendsnel naar huis, maar gunde haar laatste kandidaat én zichzelf nog een klein verzetje. Toch een beetje jammer dat het vuurwerk werd bewaard tot het allerlaatst. De knal was er ook ’n beetje van af. Maar al die weken zwoegen voor minder dan een kusje? Dat kon zelfs de ietwat afstandelijke Boerin Annemiek niet over haar hart verkrijgen.

Er hing een vreemd sfeertje op de boerderij van Boerin Annemiek. Het afscheid was min of meer al geweest. Alle mannen gingen naar huis. Toch kwam Yvon nog even langs om de boel te lijmen. Deze poging leverde niet helemaal op wat de presentatrice voor ogen had, maar wat ze wél kreeg was een glimp van Boerin Annemieks menselijke kant. Voor ze Erik definitief het erf afstuurde kon er nog een zoentje vanaf. Er brand dus tóch een vuur in deze jonge boerin.

Lees ook: Boerinnen Battle: Milou vs. Elise

Erik redt eer

Voor Erik was het ook wel ’n opluchting. Hij stond op het punt om als last man standing te vertrekken. Geen van de mannen was ook maar in de buurt van de lippen of wang van Annemiek gekomen. Die kus in de stal was sowieso het maximaal haalbare. Kan hij thuis in Gelderland toch zeggen dat hij een model heeft staan zoenen. Die strontlucht neem je dan voor lief.

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.