Boerin Annemiek laat haar nieuwe vriend Charlie zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eind goed, al goed? Boerin Annemiek heeft na haar grote Boer Zoekt Vrouw-deceptie toch de liefde gevonden, onthulde ze vorige week in de Hinniken Podcast. Ze schoof daar eigenlijk aan om over paardjes te praten, maar het gesprek ging gauw richting bloemetjes en bijtjes. Op die manier kwam haar nieuwe liefde Charlie ter sprake. Dat werd groot nieuws, dus besloot Boerin Annemiek hem toch maar meteen ‘officieel’ voor te stellen.

Boerin Annemiek heeft nieuwe liefde. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Lange tijd dachten we dat Annemiek Koekoek van Boer Zoekt Vrouw té kieskeurig en té gesloten was om in deze fase van haar leven een man aan de haak te slaan. Dat blijkt nu onzin. Boerin Annemiek moest het gewoon zélf doen. Geen Yvon, geen camera’s, geen twitterende kijkers…

Lees ook: Boerin Annemiek is eindelijk verliefd!

Boerin Annemiek heeft relatie met Charlie

Ondanks dat Boer Zoekt Vrouw inmiddels al een paar weken afgelopen is, hebben de meeste mensen nog steeds veel interesse in Boerin Annemiek. Logisch – we zijn allemaal stiekem een beetje verliefd geworden op deze boerinnenkalenderbabe. Omdat de geruchten over deze mysterieuze nieuwe vriend aan de hand van die onschuldige paardenpodcast een eigen leven begonnen te leiden, heeft Boerin Annemiek hem gewoon meteen officieel aan de wereld voorgesteld. In onderstaand filmpje, afkomstig van de Boer Zoekt Vrouw-Facebook, krijgen we hem in beeld te zien.

Boerin Annemiek eindelijk gelukkig?

Het gezicht van Boerin Annemiek spreekt boekdelen. “Ik heb de liefde gevonden”, zegt ze met een enorme glimlach. Ook Charlie, die ons overigens een klein beetje aan Hans Kázan doet denken, staat te glunderen. Geef die geluksvogel eens ongelijk: hij heeft met één tactisch geplaatste Instagram-smiley zomaar een kalendermodel aan de haak geslagen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!