Boerin Annemiek laat haar nieuwe vriend Charlie zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eind goed, al goed? Boerin Annemiek heeft na haar grote Boer Zoekt Vrouw-deceptie toch de liefde gevonden, onthulde ze vorige week in de Hinniken Podcast. Ze schoof daar eigenlijk aan om over paardjes te praten, maar het gesprek ging gauw richting bloemetjes en bijtjes. Op die manier kwam haar nieuwe liefde Charlie ter sprake. Dat werd groot nieuws, dus besloot Boerin Annemiek hem toch maar meteen ‘officieel’ voor te stellen.

Boerin Annemiek heeft nieuwe liefde. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Lange tijd dachten we dat Annemiek Koekoek van Boer Zoekt Vrouw té kieskeurig en té gesloten was om in deze fase van haar leven een man aan de haak te slaan. Dat blijkt nu onzin. Boerin Annemiek moest het gewoon zélf doen. Geen Yvon, geen camera’s, geen twitterende kijkers…

Lees ook: Boerin Annemiek is eindelijk verliefd!

Boerin Annemiek heeft relatie met Charlie

Ondanks dat Boer Zoekt Vrouw inmiddels al een paar weken afgelopen is, hebben de meeste mensen nog steeds veel interesse in Boerin Annemiek. Logisch – we zijn allemaal stiekem een beetje verliefd geworden op deze boerinnenkalenderbabe. Omdat de geruchten over deze mysterieuze nieuwe vriend aan de hand van die onschuldige paardenpodcast een eigen leven begonnen te leiden, heeft Boerin Annemiek hem gewoon meteen officieel aan de wereld voorgesteld. In onderstaand filmpje, afkomstig van de Boer Zoekt Vrouw-Facebook, krijgen we hem in beeld te zien.

Boerin Annemiek eindelijk gelukkig?

Het gezicht van Boerin Annemiek spreekt boekdelen. “Ik heb de liefde gevonden”, zegt ze met een enorme glimlach. Ook Charlie, die ons overigens een klein beetje aan Hans Kázan doet denken, staat te glunderen. Geef die geluksvogel eens ongelijk: hij heeft met één tactisch geplaatste Instagram-smiley zomaar een kalendermodel aan de haak geslagen!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten