Actueel Boerin Annemiek is eindelijk verliefd!

Boerin Annemiek is eindelijk verliefd!

-

Boerin Annemiek is eindelijk verliefd!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het had zo moeten zijn. Boerin Annemiek heeft ein-de-lijk de liefde gevonden, maar niet via een brief. Hoewel ze er bij Boer Zoekt Vrouw op bleven hameren, bleek dat ouderwetse medium voor de dyslectische boerin niet de meest succesvolle manier om een date te scoren. Hoe ze haar nieuwste kerel, op wie ze duidelijk stapelverliefd is, heeft gevonden? Via een smiley op Instagram!

Boerin Annemiek had er helemaal geen zin meer in. Nadenken over haar liefdesleven. Na de haar onsuccesvolle zoektocht in Boer Zoekt Vrouw kreeg ze nóg meer brieven voor haar kiezen. Vleiend, maar stiekem best een nachtmerrie voor de dyslectische boerin. De postzakken liet ze staan, terwijl ze ‘gewoon’ weer terug het land op ging. Met haar telefoon in haar achterzak. Want toen ze eigenlijk gestopt was met zoeken, kwam ze op Instagram ineens haar droomvent tegen. Ze wist het na één emoticon. En nee, dat was geen aubergine.

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw binnenkort fulltime boerin?

Boerin Annemiek onthult relatiestatus in paardenpodcast

Boerin Annemiek is nu een soort van celebrity, dus wordt ze regelmatig gevraagd voor schnabbels. Omdat Annemiek, zo bleek al in BZV, heel erg ‘doe maar gewoon’ is,  gaat ze alleen in op dingen waar ze raakvlakken mee heeft. Met de Hinniken Podcast, een online praatshow voor paardenmeisjes, wilde Annemiek dus wel praten! Aan tafel met de twee podcast-hosts kwamen meerdere onderwerpen aan het licht, waaronder de liefde. Of Boerin Annemiek al verliefd was. Haar antwoord: Ja. Hoe ze over hem vertelt zegt eigenlijk al genoeg. Annemiek is tot over haar oren, concluderen de podcastmeisjes wijs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Boerin Annemieks prille relatie met tegenpool

Boerin Annemiek zei na Boer Zoekt Vrouw al eens: ik moet een man hebben die bij me wil komen wonen, van hard werken houdt en geen seconde van BZV gezien heeft. Wie had gedacht dat ze die op Instagram tegen zou komen? Bij de Hinniken Podcast onthult Annemiek dat ze haar nieuwe vriend dankzij social media gevonden heeft. Hij liet een 🙂 achter op één van haar Stories. Toen ze doorklikte, zag ze een héél knappe kerel. Ze drukte op volg, hij reageerde meteen, en de rest is geschiedenis.

Waarom het met deze vent zo goed klikt? Hij wil naar een ‘rustige plek’ verhuizen, en heeft geen Boer Zoekt Vrouw gekeken, en heeft volgens Annemiek ‘nog nooit een koe gezien’. Tegenpolen trekken elkaar aan, zo blijkt maar weer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening