Boerin Annemiek begint opnieuw met zoeken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl de andere boeren deze week hun definitieve keus maakten, zat Boerin Annemiek niet met een vent, maar met Yvon Jaspers aan tafel met een tablet. De twee gingen niet mokkend met een beker ijs series zitten bingen – het ‘standaard’ medicijn tegen liefdesverdriet – maar vol goede moed op zoek naar een nieuwe man. Een kleine 600 brieven waren rijp voor een heuse second opinion…

We hoeven geen medelijden te hebben met Boerin Annemiek. Voor haar Boer Zoekt Vrouw-verhaal begon had ze de touwtjes stevig in handen. Ze was een te-mooi-om-waar-te-zijn-kandidate die honderden brieven kreeg van geïnteresseerde mannen. Ondanks dat haar eerste zoektocht op de klippen liep, heeft ze nog genoeg brieven liggen voor een tweede poging. En een derde. En een vierde…

Lees ook: Boerin Annemiek staat niet met lege handen

Boerin Annemieks dronken vriendinnen

Toch liet ze haar lot over aan een paar wijn drinkende vriendinnen tijdens een meidenavondje. Boer Zoekt Vrouw is geen Tinder, blijkt nu. Dit soort keuzes moet je niet uit handen geven: de kandidaten die dankzij haar ‘dinnetjes op de ‘goed genoeg voor Annemiek’-stapel terecht kwamen bleken uiteindelijk niet goed genoeg. Nu de mannen eindelijk uit huis zijn, kan de zoektocht opnieuw beginnen. Zo’n 600 gegadigden wachten op een second opinion!


Annemiek swipet, Yvon sorteert Beeld: KRO NCRV

Boerin Annemiek blijft nuchter

Omdat de vorige vleeskeuring uitliep op een teleurstelling, pakte Boerin Annemiek het deze keer anders aan. Geen wijn, geen avondje met vriendinnen en geen gegiechel. Ze deed het nu lekker zelf, met een pot thee. En natuurlijk met de licht pushende Yvon Jaspers. Vanwege haar dyslexie liet ze haar vriendinnen de vorige keer de eerste selectie maken.

Een kapitale fout, blijkt nu. Er zaten namelijk best nog een aantal interessante kandidaten tussen. Met die kennis kan KRO NCRV een extra volume aan het sprookje van Boerin Annemiek toevoegen: we beginnen gewoon opnieuw! Volgende week weer speeddates?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.