Boerin Annemiek begint opnieuw met zoeken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl de andere boeren deze week hun definitieve keus maakten, zat Boerin Annemiek niet met een vent, maar met Yvon Jaspers aan tafel met een tablet. De twee gingen niet mokkend met een beker ijs series zitten bingen – het ‘standaard’ medicijn tegen liefdesverdriet – maar vol goede moed op zoek naar een nieuwe man. Een kleine 600 brieven waren rijp voor een heuse second opinion…

We hoeven geen medelijden te hebben met Boerin Annemiek. Voor haar Boer Zoekt Vrouw-verhaal begon had ze de touwtjes stevig in handen. Ze was een te-mooi-om-waar-te-zijn-kandidate die honderden brieven kreeg van geïnteresseerde mannen. Ondanks dat haar eerste zoektocht op de klippen liep, heeft ze nog genoeg brieven liggen voor een tweede poging. En een derde. En een vierde…

Lees ook: Boerin Annemiek staat niet met lege handen

Boerin Annemieks dronken vriendinnen

Toch liet ze haar lot over aan een paar wijn drinkende vriendinnen tijdens een meidenavondje. Boer Zoekt Vrouw is geen Tinder, blijkt nu. Dit soort keuzes moet je niet uit handen geven: de kandidaten die dankzij haar ‘dinnetjes op de ‘goed genoeg voor Annemiek’-stapel terecht kwamen bleken uiteindelijk niet goed genoeg. Nu de mannen eindelijk uit huis zijn, kan de zoektocht opnieuw beginnen. Zo’n 600 gegadigden wachten op een second opinion!


Annemiek swipet, Yvon sorteert Beeld: KRO NCRV

Boerin Annemiek blijft nuchter

Omdat de vorige vleeskeuring uitliep op een teleurstelling, pakte Boerin Annemiek het deze keer anders aan. Geen wijn, geen avondje met vriendinnen en geen gegiechel. Ze deed het nu lekker zelf, met een pot thee. En natuurlijk met de licht pushende Yvon Jaspers. Vanwege haar dyslexie liet ze haar vriendinnen de vorige keer de eerste selectie maken.

Een kapitale fout, blijkt nu. Er zaten namelijk best nog een aantal interessante kandidaten tussen. Met die kennis kan KRO NCRV een extra volume aan het sprookje van Boerin Annemiek toevoegen: we beginnen gewoon opnieuw! Volgende week weer speeddates?

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten