Vermaak TV / Series Boerin Annemiek staat niet met lege handen

Boerin Annemiek staat niet met lege handen

-

Boerin Annemiek staat niet met lege handen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Boerin Annemiek stuurde haar mannen razendsnel naar huis, maar gunde haar laatste kandidaat én zichzelf nog een klein verzetje. Toch een beetje jammer dat het vuurwerk werd bewaard tot het allerlaatst. De knal was er ook ‘n beetje van af. Maar al die weken zwoegen voor minder dan een kusje? Dat kon zelfs de ietwat afstandelijke Boerin Annemiek niet over haar hart verkrijgen.

Er hing een vreemd sfeertje op de boerderij van Boerin Annemiek. Het afscheid was min of meer al geweest. Alle mannen gingen naar huis. Toch kwam Yvon nog even langs om de boel te lijmen. Deze poging leverde niet helemaal op wat de presentatrice voor ogen had, maar wat ze wél kreeg was een glimp van Boerin Annemieks menselijke kant. Voor ze Erik definitief het erf afstuurde kon er nog een zoentje vanaf. Er brand dus tóch een vuur in deze jonge boerin.

Lees ook: Boerinnen Battle: Milou vs. Elise

Erik redt eer

Voor Erik was het ook wel ‘n opluchting. Hij stond op het punt om als last man standing te vertrekken. Geen van de mannen was ook maar in de buurt van de lippen of wang van Annemiek gekomen. Die kus in de stal was sowieso het maximaal haalbare. Kan hij thuis in Gelderland toch zeggen dat hij een model heeft staan zoenen. Die strontlucht neem je dan voor lief.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Marieke Elsinga
Myron Koops
Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening