Boer Jouke duikt meteen tussen de benen van zijn dates bij Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een slimme zet van Jouke tijdens de eerste groepsdate met zijn vijf overgebleven dames: ze doen een cursus acrobatiek samen en dat zorgt voor veel interessante posities en wonderende ogen bij boer Jouke.

Boer Jouke en zijn vijf vrouwen in Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw is een programma waar heel veel tegelijkertijd gebeurt. Eenzame boeren en boerinnen zoeken een maatje om het leven mee te delen maar dit is zo simpel nog niet. Boer zijn is een druk bestaan. Ze zijn continu bezig met hun werk en hebben daarom maar weinig tijd voor de liefde. Toch zijn er ook dit jaar weer voor verschillende boeren mannen en vrouwen gevonden die maar wat graag op de boerderij willen komen wonen. Yvon Jaspers brengt als presentatrice van het programma dit goede nieuws aan de boeren. Boer Jouke is er daar een van. Deze 31-jarige Fries heeft een goedlopende melkveehouderij en nog geen relatie. Hij heeft een keuze gemaakt na de speeddates voor vijf vrouwen die hem het meest aanspraken. Op beelden die gedeeld zijn door de website van BZV is te zien hoe boer Jouke acrobatische capriolen uithaalt met zijn vijf prachtige dames op hun eerste groepsdate.

Lees ook: Foto: Dode hond Yvon Jaspers verpest keuzemoment van boer Jouke in BZV

De dagdate met boer Jouke verloopt soepel

Na de speeddate ronde, waar de vrouwen maar 5 minuten met hun crush Jouke hadden, is het tijd voor de dagdates. Op deze date gaan de boeren iets leuks doen met zijn zessen om elkaar zo nog beter te leren kennen. Ze kunnen deze keer de hele dag samen zijn en daar kunnen de eerste gevoelens voor elkaar ontstaan. Jouke volgt dus met zijn vrouwen een lesje acrobatiek en sluit de dag af met leuke spelletjes zoals tafelvoetbal. De dames doen erg hun best om indruk te maken op boer Jouke en gooien hun charmes in de strijd. In een grote cirkel hangen ze aan stokken en proberen ze niet te vallen. Jouke geniet er zichtbaar van om de dames zo acrobatisch bezig te zien. Marion is de geluksvogel die met Jouke mag samenwerken en Jouke vindt het leuk om te zien dat de dames het spannend of juist vet vinden om te doen. Hij leert de meiden echt beter kennen op deze manier. Dat is ook te zien aan hoe hij een van de dames bekijkt terwijl hij haar benen vasthoudt. Hij zit met zijn hoofd zowat tussen de benen van Sabine!
Wie zijn Jouke’s vijf overgebleven vrouwen?

Marion, die dus het meeste voordeel had aan de acrobatiek-date, is een dame met prachtige lichte ogen met donker haar. Zelf is Marion ook opgegroeid op een melkveehouderij dus dat hebben ze in ieder geval vast gemeen. Ze zegt in haar interview dat Jouke er heel goed uitziet en het echt iemand is voor haar. De indrukwekkende Karlijn is de tweede vrouw die de dagdate met Jouke mag meemaken. In de korte tijd dat ze Jouke op tv had gezien vond ze hem gelijk heel erg leuk. Karlijn is óók opgegroeid op een melkveehouderij maar woont nu in de stad. Ze is daar eigenlijk helemaal niet op haar plek en is er dus klaar voor om zo bij Jouke in te trekken.

De dagdates van boer Jouke

Vrouw nummer drie is de krullenbol Lotte. Ze heeft direct een brief geschreven toen ze Jouke voorbij zag komen. Lotte wilt het liefst genieten van de rust, ruimte en natuur in het noorden of oosten van ons land. Dat is natuurlijk ideaal, want als ze met Jouke eindigt krijgt Lotte dat er allemaal bij. Marinke is de vierde vrouw van wie Jouke nog geen afscheid heeft kunnen nemen. Ze vind Jouke een leuke, enthousiaste, knappe man. Ze komt van een varkenshouderij binnen haar familie en zou het geweldig vinden om ook haar steentje bij te kunnen dragen aan een boerenbedrijf. Last but not least is er nog Sabine. “Een knappe vent met een vlotte babbel, die moet ik hebben!” dacht Sabine toen ze Jouke had gezien op tv. Ze is liever op het platteland dan in de stad en heeft een eigen paard. Mocht ze eindigen met Jouke dan is er vast een plekje voor het paard op het enorme Friese terrein van boer Jouke.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!