Foto: Dode hond Yvon Jaspers verpest keuzemoment van Boer Jouke in BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Jouke moest kiezen welke van zijn jonge speeddate-vrouwen hij mee zou nemen naar de dagdates. Zoiets vergt concentratie, wat dankzij de hond van Yvon Jaspers erg moeilijk was…

Bij Boer Zoekt Vrouw moesten alle boeren, zo ook jonge Boer Jouke, selecteren welke speeddate-vrouwen allemaal mee mogen op dagdate. Deze harige extra deelnemer kwam daarbij letterlijk tussen Jouke en zijn beeldschone vrouwen!

De keuze is reuze voor Boer Jouke in BZV

Tijdens de speeddates in de recente uitzending van het programma werd al duidelijk dat boer Jouke zeer geïnteresseerd was in zijn vrouwen. De jongste deelnemer van het programma heeft dit seizoen ook genoeg leuks om uit te kiezen. Een aantal aantrekkelijke vrouwen stond voor hem klaar en tijdens de selectieronde voor de dagdates stonden ze netjes op een rijtje. Nog een keer deden ze hun best om Jouke te overtuigen. De altijd aanwezige hond van Yvon Jaspers besloot echter de spotlights te stelen. De viervoeter lag roerloos in beeld, midden in het shot. Niemand leek iets om het beest te geven, ondanks dat ie doodstil op de grond lag.

Uiteindelijk koos de boer enkele vrouwen uit voor volgende week. Zoals de blondine Sabine, Lotte en de altijd glimlachende Marinke. Ook de leren broek van Karlijn maakte flinke indruk op Boer Jouke, en mocht mee naar de volgende ronde. “Echt heel leuk”, luidde hun reactie. De hond mocht ook meerdere rondes meedoen, maar uiteindelijk werd het lusteloze beest wéér overgeslagen…

Boer Jouke moest oppassen niet te struikelen over de hond

“Dit is de eerste stap”, zei Yvonne Jaspers tegen Jouke in de selectieronde na de speeddates. De tweede stap is het vijftal terugbrengen tot drie voor de logeerweek. Stap drie? Niet struikelen over de hond! Hij versperde letterlijk de weg voor Jouke richting zijn vrouwen. Het goede humeur van mazzelaar Boer Jouke was onveranderbaar. Hij stond als een kind in een snoepwinkel de ene na de andere gewillige blondine uit zijn line-up te pikken. Dat wordt nog een hele zware reeks dates voor deze Boer!

Boer Jouke met vijf vrouwen naar dagdates bij BZV

Bofkont Boer Jouke moet aan zijn plan gaan werken voor de komende weken. Hoe gaat de nuchtere en ietwat botte (hij noemde dierenartsen ‘vieze mensen’) jongeman ‘jongleren’ met de gevoelens en eisen van al deze beeldschone vrouwen? Uiteindelijk zijn het toch de vrouwen die moeten vechten voor hun boer. Wie zou er niet in zo’n situatie willen zitten? Ze stellen zich voor nu vooral erg gewillig op. Dat zal een klein beetje gaan veranderen zodra ze een week op de melkveehouderij van Boer Jouke zitten. Kijken of Jouke nog aan de beurt komt als de dames honderden koeien op een dag gemolken hebben! Da’s een flinke opgave, en niet iets waar je zomaar ‘ja’ tegen zegt. Boer Jouke gaat dus aan zijn verkooppraatje moeten werken als hij één van deze mooie dames hoopt te strikken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.