Bibi Breijman laat volgers schrikken met doodenge ‘bloedkop’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bibi Breijman deelt een schrikbarende video via Instagram. Ze noemt het zelf een ‘bloedkop’, en daar is eigenlijk niks aan gelogen!

Da’s even schrikken! Bibi Breijman lijkt iets met haar gezicht gedaan te hebben waardoor ze er even niet zo best uitziet. Gaat het wel goed met de brunette? Is ze met de verkeerde mensen in aanraking gekomen?

Bibi Breijman toont ‘bloedkop’ aan bezorgde volgers

Op de foto’s en video’s die Bibi Breijman onlangs deelde is te zien hoe de brunette haar gezicht vol zit met bloed. Geen zorgen, Bibi heeft geen tikken gehad, en is ook niet op haar hoofd gevallen. Wél heeft ze een behandeling gehad, tegen ‘zwangerschapsmasker’. Dit is pigment dat op je gezicht verschijnt tijdens de zwangerschap. Bibi lijkt deze behandeling een kans te hebben gegeven, en of dat goed heeft uitgepakt, is nog maar de vraag. Er lijkt iets té hard in het gezicht van de brunette te zijn gewreven. Zelf kan ze in ieder geval lachen, om deze ‘bloedkop’; “Oeps 😬 Dit was vast niet alleen effectief tegen zwangerschapsmasker, maar ook tegen kinderen in het algemeen.. die rennen dagen van je weg met zo’n bloedkop“. Er zit in ieder geval nog één voordeel aan deze ‘bloedkop’, Bibi hoeft geen kostuum of maskertje meer voor Halloween, dat zit wel goed, met deze enge uitstraling. Lacherig sluit de brunette dit verhaal nog af; “Ik heb nu misschien een bloedkop, maar mijn pigment zie je niet meer“.

Lees ook: Foto: Bibi Breijman wordt bijna gelikt door opdringerige man op Bonaire

Bibi Breijman zingt in heuse Disney-kerstreclame

Dat Bibi Breijman een gouden keeltje heeft, is inmiddels bekend. De brunette won tenslotte het zangprogramma ‘It takes two‘, en is sindsdien niet gestopt met het testen van haar keeltje. En dat ze het zingen nog niet verleerd is, bewijst Bibi opnieuw. Via Instagram heeft ze een grote aankondiging gedaan, omtrent haar zangkunsten. De brunette heeft namelijk de eer gekregen om het laatste deel van de Disney-trilogie te zingen, genaamd ‘De Magie van Samenzijn’. Vol trots deelt Bibi het nieuws via Instagram. Samen met natuurlijk de video zelf, waar we de brunette horen, en zelfs zien, want het Disney-character op de video, lijkt verdacht veel op Bibi zelf. Zou Disney inspiratie hebben gehaald uit het uiterlijk van Bibi? Het zou niet gek zijn, want zo’n mooi uiterlijk past natuurlijk perfect in een Disney-film. Echter is dit niet de hoofdrolspeelster van de kerstreclame, dit wordt gespeeld door een klein meisje. Dit aandoenlijke filmpje is natuurlijk allemaal te danken aan het gouden keeltje van onze eigen Bibi Breijman. Wat heeft ze toch veel talenten!

Lees ook: Bibi Breijman verdient een plek in de finale van Het Perfecte Plaatje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.