Bibi Breijman verdient een plek in de finale van Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bibi Breijman is een van dé smaakmakers in het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje. 

Bibi Breijman strijdt in de halve finale tegen Janny en Stefano

Het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje nadert zijn einde. Één van de overgebleven kandidaten van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje is influencer Bibi Breijman (29). Samen met Heel Holland Bakt-presentatrice Janny van der Heyden (66) en kleinkunstenaar Stefano Keizers (33) strijdt Bibi op de titel van ‘beste fotograaf’.

‘Bibi Breijman gaat naar de finale van Het Perfecte Plaatje’

De kijkers van Het Perfecte Plaatje zijn het in de reacties van het onderstaande Instagrambericht met elkaar eens: Bibi Breijman staat in de finale van Het Perfecte Plaatje! Bibi is dan ook één van de grote verrassingen van dit seizoen. Zo liet Bibi dit seizoen al grote namen achter zich, als Miljuschka Witzenhausen en Victoria Koblenko achter zich.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...