Foto: Bibi Breijman wordt bijna gelikt door opdringerige man op Bonaire

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Bibi Breijman wordt op Bonaire belaagd door een beetje een vreemde man. Bij betere inspectie blijkt het Waylon te zijn. 

Bibi Breijman is momenteel met haar gezinnetje op vakantie in het zonnige Bonaire. Daar geniet ze heerlijk van de rust en de warme zonnestralen. en gelijk heeft ze. Het weer in Nederland wordt komende week dramatisch, dus is het niet zo gek dat Bibi dat wilt ontvluchten op het tropische eiland. Daar wordt ze alleen lastig gevallen door een nare man en zijn grote tong. De man in kwestie blijkt na betere inspectie natuurlijk Waylon te zijn, die haar bijna op de wang likt.

Lees ook: Hulpeloze Bibi Breijman vastgebonden op zielige foto

De gladde tong van Waylon vastgelegd op foto

De gladde rong van Waylon weet bijna zijn weg te vinden naar de wang van zijn vrouw. De bekende zanger is ook een klein beetje een gluiperd. Maar blijkbaar vindt Bibi het wel best. Die is vast en zeker erger gewend van manlief. Misschien is ze al lang blij dat het bij likken blijft.

Bibi Breijman is nog mooier in de tropische zon

Bibi is normaal gesproken al een ontzettend knappe dame, maar in de tropische zon voelt ze nog net even wat knapper aan. Met haar pure aantrekkingskracht weet ze al haar volgers volledig in te pakken. Dat is best knap, aangezien Bibi helemaal niet zo veel foto’s plaatst als andere ‘influencers’. Bibi weet dus met minder materiaal haar verleiding in te zetten.
Waylon heeft genoeg tijd zonder The Voice of Holland 

Waylon kan nu ook prima op vakantie, nu het gehele seizoen van The Voice of Holland, en waarschijnlijk het hele programma, stop zijn gezet. Hij heeft nu meer dan genoeg tijd voor een stukje ontspanning. Ook biedt het mogelijkheden om aan nieuw materiaal te werken. Misschien dat hij na Bonaire wel met een nieuw album komt.

Bibi is wel gewend aan tropische eilanden

Bibi voelt zich trouwens helemaal thuis op het tropische eiland. Ze is natuurlijk bekend geworden van haar tijd in de zon. Iedereen kent Bibi nog van haar deelname aan het programma Oh Oh Cherso. Daar oogde ze destijds al als de leukste en meest beschaafde deelnemer, en dat is uiteindelijk ook meer dan waar gebleken.

Bibi Breijman deelt nieuwe foto van groeiende babybuik

Bibi is samen met Waylon nog net even op vakantie voordat de nieuwe baby op de stoep staat. Voorheen zag je de babybuik van Bibi nog niet zo, maar hij valt niet meer te ontkennen. Bibi is aan het groeien. Maar afgaande op haar eerdere zwangerschap is de prachtige brunette binnen de kortste keren weer terug naar haar oude .

Bibi Breijman goed ziek door zwangerschap

Inmiddels gaat het weer goed met Bibi, maar ze heeft deze zwangerschap, net als de eerste, te maken gehad met heftige complicaties. Ze mag tegenwoordig ook weer van de medicatie af. Bibi had last van Hyperemesis gravidarum, oftewel extreme misselijkheid. Gelukkig gaat het weer goed met Bibi.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?