Betrapt: Deze foto bewijst dat Kim-Lian van der Meij De Mol is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Is De Mol komt bijna weer aan zijn einde en onder de overgebleven kandidaten Kim-Lian, Fresia, Everon en Thomas kan het niet anders dan dat Kim-Lian van der Meij dit jaar de Mol is. Er is genoeg bewijs, waaronder een belangrijke foto, die deze verdenkingen bevestigt…

Kim-Lian verraadt rol in WIDM met ogen

Nog voordat het 2022 seizoen van WIDM van start ging was er al bekend dat de kandidaten bij een ontmaskering aan het einde van het avontuur achter de identiteit van de mol zouden komen. Dit gaat gebeuren op een gemaskerd bal. In de promo voorafgaand aan het seizoen was al een foto getoond van een persoon met een masker op. Alleen de ogen van deze persoon zijn zichtbaar en deze lijken verdacht veel op de ogen van Kim-Lian van der Meij… Het kan bijna niet anders dan dat Kim-Lian gewoon iedereen van het begin af aan al op de hoogte heeft gebracht van haar rol als Mol.

Daarnaast heeft Kim-Lian in het pleidooi dat iedere kandidaat moest houden om alle kijkers ervan te overtuigen dat zij niét de mol waren gezegd ‘kijk in mijn ogen’. The eyes never lie zeggen ze wel eens…

Lees ook: Kim-Lian van der Meij worstelt met rokje tijdens beestachtige opdracht in Wie Is De Mol

Had Kim-Lian ineens dorst tijdens een WIDM-opdracht?

Ben je nou nog niet overtuigd, Kim-Lian heeft nog vaker rare acties ondernomen waarmee duidelijk wordt dat zij de mol is. Zo was er in de tweede aflevering van het seizoen een opdracht waarin een van de taken was om een fles met vloeistof te vullen. Net voordat het tijd is maakt Kim-Lian een hele bijzondere keuze (dat doet ze overigens wel vaker). De fles was al aardig vol maar de zangeres besluit de fles aan haar mond te zetten en het op te drinken. Het is een zet, omdat ze dit doet voor het oog van haar medekandidaten. Kim-Lian kan soms een beetje klunzig overkomen, maar dit moet een bewuste actie zijn geweest. Ze had vast niet ineens heel veel dorst…

Een oplettende kijker heeft dit fragment weten vast te leggen.

Zat Kim-Lian gewoon lekker op het strand te chillen tijdens een opdracht?

De laatste hint die wijst op de identiteit van Kim-Lian als mol is een ijzersterke. Er is bewijs in de vorm van een foto. In aflevering 7 moeten de kandidaten met een bootje langs de kust varen en bepaalde mensen spotten en vangen met hun camera. Als ze goed om zich heen hadden gekeken, hadden ze de mol kunnen zien. De mol zou namelijk in hun gezichtsveld geweest zijn tijdens de opdracht. Alle kandidaten waren zo druk met de opdracht dat het iedereen ontgaan is dat ze oog in oog hadden kunnen zijn met hun vijand. Nu blijkt dat onze Kim-Lian, oftewel de mol, op het strand zat tijdens de opdracht van de andere kandidaten. Ze hadden Kim-Lian gewoon kunnen zien zonnen!

Als je goed kijkt dan zie je duidelijk dat Kim-Lian links in beeld omcirkeld is. Ze zit in de schaduw op een bedje en is vermomd met een zonnebril en een hoedje. Ze valt niet enorm op, maar fanatieke Molloten weten het zeker: Kim-Lian is de mol dit jaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!