Kim-Lian van der Meij worstelt met rokje tijdens beestachtige opdracht in Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij houdt het al lang vol bij het spannende spelletje Wie is de Mol?, maar weet ze zich in haar rok staande te houden?

Presentatrice Kim-Lian van der Meij had al een vermoeden dat de volgende opdracht in het spannende Wie is de Mol? iets met dieren te maken zou hebben, en daar kreeg ze nog gelijk in ook. De bloedmooie presentatrice moet met haar lange rok tussen de schapen rond rennen. Dat is natuurlijk niet zo handig en levert Kim-Lian een hele worsteling op. Maar of ze zichzelf weet te redden tussen alle wollige diertjes is nog maar de vraag. Het ziet er in ieder geval niet heel goed uit voor Kim-Lian.

Lees ook: Foto: Mol-verdachte Kim-Lian van der Meij zit iets té letterlijk met haar voeten in de klei
Foto: Kim-Lian met rok tussen de schapen is een grote chaos

Zoals je ziet in de video levert haar lange rok, hoe mooi en verleidelijk deze Kim-Lian ook staat, de beeldschone presentatrice een hoop problemen op. Ze kan nauwelijks meer recht vooruit lopen zonder over haar benen te struikelen. En dat is natuurlijk voor de opdracht niet zo handig. Zo verdient de groep natuurlijk nooit geld voor in de pot. Tenzij dat natuurlijk precies is wat Kim-Lian voor ogen heeft. Met steeds minder kandidaten in het spel is de kans dat zij de Mol is natuurlijk steeds groter aan het worden. Met nog vijf kandidaten in het spel, wordt de zoektocht naar de Mol, de verrader in de groep, steeds spannender. Want het wordt voor de Mol steeds moeilijker om zijn of haar identiteit te verhullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gordon laat volgers enorm schrikken met outfit: ”Lijkt wel een oud wijf!”

Iedereen schrikt van de nieuwe uitstraling van Gordon! Wat heeft hij hier nu toch aan?

Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto's.

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!