Kim-Lian van der Meij worstelt met rokje tijdens beestachtige opdracht in Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij houdt het al lang vol bij het spannende spelletje Wie is de Mol?, maar weet ze zich in haar rok staande te houden?

Presentatrice Kim-Lian van der Meij had al een vermoeden dat de volgende opdracht in het spannende Wie is de Mol? iets met dieren te maken zou hebben, en daar kreeg ze nog gelijk in ook. De bloedmooie presentatrice moet met haar lange rok tussen de schapen rond rennen. Dat is natuurlijk niet zo handig en levert Kim-Lian een hele worsteling op. Maar of ze zichzelf weet te redden tussen alle wollige diertjes is nog maar de vraag. Het ziet er in ieder geval niet heel goed uit voor Kim-Lian.

Lees ook: Foto: Mol-verdachte Kim-Lian van der Meij zit iets té letterlijk met haar voeten in de klei
Foto: Kim-Lian met rok tussen de schapen is een grote chaos

Zoals je ziet in de video levert haar lange rok, hoe mooi en verleidelijk deze Kim-Lian ook staat, de beeldschone presentatrice een hoop problemen op. Ze kan nauwelijks meer recht vooruit lopen zonder over haar benen te struikelen. En dat is natuurlijk voor de opdracht niet zo handig. Zo verdient de groep natuurlijk nooit geld voor in de pot. Tenzij dat natuurlijk precies is wat Kim-Lian voor ogen heeft. Met steeds minder kandidaten in het spel is de kans dat zij de Mol is natuurlijk steeds groter aan het worden. Met nog vijf kandidaten in het spel, wordt de zoektocht naar de Mol, de verrader in de groep, steeds spannender. Want het wordt voor de Mol steeds moeilijker om zijn of haar identiteit te verhullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.