Foto: Mol-verdachte Kim-Lian van der Meij zit iets té letterlijk met haar voeten in de klei

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian is een van de meest verdachte kandidaten van Wie is de Mol? 2022, maar nu zit ze zelf met haar voeten in de klei.

Presentatrice Kim-Lian van der Meij is iemand die graag alles aanpakt. Zo zit ze de hele tijd spreekwoordelijk met de voeten in de klei. Ook bij WIDM, waar ze graag vooraan staat bij de opdrachten en haar handen vies maakt. Ze blikt of bloost niet bij de meest vreemde, zware of vieze opdrachten. Is het gewoon Kim-Lian haar toffe persoonlijkheid, of is het allemaal een act van de Mol? Misschien doet ze wel zo om te voorkomen dat mensen haar ontmaskeren als de Mol. Hoe het ook is, op deze foto zit Kim-Lian in ieder geval letterlijk met haar voeten in de klei.

Lees ook: Foto: Kim-Lian lacht als Joker in Wie is de Mol

Kim-Lian zit helemaal onder de modder op vieze foto WIDM

Op de foto zit Kim-Lian van onder tot boven helemaal onder de modder. Het levert nogal een vies plaatje op. De mensen die dachten dat Kim-Lian een heel braaf en schoon meisje was, die komen nu achter de realiteit. Kim-Lian is gewoon een vies meisje, dat niet bang is om zichzelf helemaal onder te dompelen in modder. Wel moet ze even haar rustmomentje pakken. Dat is ook niet zo gek, want de opdrachten die Kim-Lian en haar medekandidaten moeten ondergaan zijn natuurlijk loodzwaar. Dan is het juist wel even fijn als je de beentjes kan laten rusten in koud water. Kim-Lian knalt waarschijnlijk tien minuten later weer vrolijk door. Er is namelijk maar weinig wat deze stoere presentatrice eronder krijgt. Er zijn dan ook eigenlijk maar twee opties: Of Kim-Lian is de winnaar van Wie is de Mol? of ze is de Mol waar iedereen naar op zoek is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!