Foto: Mol-verdachte Kim-Lian van der Meij zit iets té letterlijk met haar voeten in de klei

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian is een van de meest verdachte kandidaten van Wie is de Mol? 2022, maar nu zit ze zelf met haar voeten in de klei.

Presentatrice Kim-Lian van der Meij is iemand die graag alles aanpakt. Zo zit ze de hele tijd spreekwoordelijk met de voeten in de klei. Ook bij WIDM, waar ze graag vooraan staat bij de opdrachten en haar handen vies maakt. Ze blikt of bloost niet bij de meest vreemde, zware of vieze opdrachten. Is het gewoon Kim-Lian haar toffe persoonlijkheid, of is het allemaal een act van de Mol? Misschien doet ze wel zo om te voorkomen dat mensen haar ontmaskeren als de Mol. Hoe het ook is, op deze foto zit Kim-Lian in ieder geval letterlijk met haar voeten in de klei.

Lees ook: Foto: Kim-Lian lacht als Joker in Wie is de Mol

Kim-Lian zit helemaal onder de modder op vieze foto WIDM

Op de foto zit Kim-Lian van onder tot boven helemaal onder de modder. Het levert nogal een vies plaatje op. De mensen die dachten dat Kim-Lian een heel braaf en schoon meisje was, die komen nu achter de realiteit. Kim-Lian is gewoon een vies meisje, dat niet bang is om zichzelf helemaal onder te dompelen in modder. Wel moet ze even haar rustmomentje pakken. Dat is ook niet zo gek, want de opdrachten die Kim-Lian en haar medekandidaten moeten ondergaan zijn natuurlijk loodzwaar. Dan is het juist wel even fijn als je de beentjes kan laten rusten in koud water. Kim-Lian knalt waarschijnlijk tien minuten later weer vrolijk door. Er is namelijk maar weinig wat deze stoere presentatrice eronder krijgt. Er zijn dan ook eigenlijk maar twee opties: Of Kim-Lian is de winnaar van Wie is de Mol? of ze is de Mol waar iedereen naar op zoek is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!