Kim-Lian van der Meij

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Kim-Lian van der Meij

Zangeres Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij is van alle markten thuis. Acteren, zingen, presenteren en dansen: deze dame draait haar hand er niet voor om!

Mini-playbackshow

Kim-Lian verscheen voor het eerst op televisie in de Mini-Playbackshow van Henny Huisman. Kim was toen slechts 6 jaar oud. Op haar elfde verscheen ze nog een keer in de show, wat haar zeker geen windeieren heeft gelegd. Op haar zestiende deed ze namelijk al veel acteerwerk, verscheen ze in verschillende reclames én liep ze modeshows. Een aantal jaar later had Kim-Lian al heel wat rollen op haar naam staan in series als, Kees & Co, GTST en Costa!.

Zangcarrière

Tussen 2002 en 2006 werd het iets stiller rondom de actrice. De reden hiervoor was haar keuze om zich te gaan focussen op haar zangcarrière. Kim-Lian maakte meerdere nummers, waaronder Garden of Love en Hey Boy!, maar boekte pas echt succes met haar cover van de single Kids in America van naamgenootje Kim Wilde.

Weer terug op tv

In 2006 verscheen Kim weer op tv. Deze keer vertolkte ze de rol van presentatrice voor het populaire kinderkanaal: Jetix. Heer kreeg ze zelfs een Gouden Stuiver voor. Een jaartje later presenteerde Kim, samen met collega Ewout Genemans het Junior Songfestival, dat in Rotterdam gehouden werd. In 2009 was Kim te zien in meerdere series als, Onderweg naar Morgen en Hider in the House.

Van acteren naar presenteren

In 2014 stapte Van der Meij over naar SBS6 om naar fulltime te gaan presenteren. Bij deze zender nam ze onder andere het roddelprogramma Shownieuws en het geflopte Sterren Springen voor haar rekening. Momenteel is Kim-Lian de presentatrice van het programma Thank You for the Music. In dit programma nemen drie duo’s het tegen elkaar op in een muziekquiz, onder leiding van team captains Johnny de Mol, Soundos el Ahmadi en Sanne Hans (Miss Montreal).

Nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Foto: Kim-Lian van der Meij is topje kwijt op strand

Kim-Lian van der Meij deelt een opvallende foto via Instagram. De presentatrice lijkt haar topje te zijn kwijtgeraakt tijdens een strandbezoekje...

Video: Kim-Lian van der Meij geniet van zon tijdens warm boottochtje

Kim-Lian van der Meij is klaar voor de zomer. Dat kan je wel zien in deze hete video van haar op een boot. 

Foto: Kim-Lian van der Meij ligt wijdbeens op bed

Kim-Lian van der Meij komt haar nest niet uit. Daar ligt ze veel te lekker voor. Ze heeft wel een beetje aparte slaappositie.

Kim-Lian doet ordinair dansje achter de schermen bij The Passion

Dat Kim-Lian van der Meij een ondeugende kant heeft weten we. Dat ze achter de schermen bij The Passion een ongepast dansje doet is dus niet echt verrassend. Dat ze de hele cast en crew meekrijgt met haar gewaagde moves is wél opvallend!

FOTO: Kim-Lian speelt met slijm in bevlekt pak

We hebben Kim-Lian van der Meij de afgelopen tijd vaker in spannende spellen voorbij zien komen. Vandaag gooide Kim-Lian daar weer een schepje boven op en speelde ze met slijm terwijl ze een bevlekt pak droeg.

Kim-Lian van der Meij krijgt controversiële nieuwe rol in The Passion

In april komt het grootste muzikale Paasevenement The Passion terug met een sterke cast vol bekende acteurs en actrices. Kim-Lian van der Meij mag eindelijk bekendmaken dat ook zij een rol heeft in The Passion dit jaar. En dit is een hele bijzondere rol die speciaal voor haar geïntroduceerd wordt...

Foto: Fresia Cousiño Arias beleeft spannende nacht in Wie is de Mol-hotel

Fresia zorgt voor een dampende finale van Wie Is De Mol! Kim-Lian van der Meij, Everon Hooi en Fresia Cousiño Arias zijn nog over, maar kleine Fresia steelt tijdens de laatste aflevering de show met een spannende hotelscène...
Kim-Lian van der Meij

Profiel

Geboortedatum: 1 oktober 1980
Sterrenbeeld:  Weegschaal
Kinderen: Ronja Gibson, Benjamin Gibson, William Gibson
Relatie: Ja, met Daniel Gibson
Geboorteplaats: Beverwijk, Nederland
Beroep: Televisiepresentator, danser, stemactrice, singer-songwriter
Instagram: Kim-Lian zit op Instagram onder de naam @kimlianvdmeij

Foto's

Kim-Lian van der Meij
Kim-Lian van der Meij
Kim-Lian van der Meij