Kim-Lian van der Meij

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Kim-Lian van der Meij

Zangeres Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij is van alle markten thuis. Acteren, zingen, presenteren en dansen: deze dame draait haar hand er niet voor om!

Kim-Lian van der Meij mini-playbackshow

Kim-Lian verscheen voor het eerst op televisie in de Mini-Playbackshow van Henny Huisman. Kim was toen slechts 6 jaar oud. Op haar elfde verscheen ze nog een keer in de show, wat haar zeker geen windeieren heeft gelegd. Op haar zestiende deed ze namelijk al veel acteerwerk, verscheen ze in verschillende reclames én liep ze modeshows. Een aantal jaar later had Kim-Lian al heel wat rollen op haar naam staan in series als, Kees & Co, GTST en Costa!.

Kim-Lian van der Meij zangcarrière

Tussen 2002 en 2006 werd het iets stiller rondom de actrice. De reden hiervoor was haar keuze om zich te gaan focussen op haar zangcarrière. Kim-Lian maakte meerdere nummers, waaronder Garden of Love en Hey Boy!, maar boekte pas echt succes met haar cover van de single Kids in America van naamgenootje Kim Wilde.

Kim-Lian van der Meij TV presentatrice

In 2006 verscheen Kim weer op tv. Deze keer vertolkte ze de rol van presentatrice voor het populaire kinderkanaal: Jetix. Heer kreeg ze zelfs een Gouden Stuiver voor. Een jaartje later presenteerde Kim, samen met collega Ewout Genemans het Junior Songfestival, dat in Rotterdam gehouden werd. In 2009 was Kim te zien in meerdere series als, Onderweg naar Morgen en Hider in the House. In 2014 stapte Van der Meij over naar SBS6 om naar fulltime te gaan presenteren. Bij deze zender nam ze onder andere het roddelprogramma Shownieuws en het geflopte Sterren Springen voor haar rekening. Momenteel is Kim-Lian de presentatrice van het programma Thank You for the Music. In dit programma nemen drie duo’s het tegen elkaar op in een muziekquiz, onder leiding van team captains Johnny de Mol, Soundos el Ahmadi en Sanne Hans (Miss Montreal).

Nieuws

Foto: Kim-Lian van der Meij gooit haar beentjes in de lucht in het zwembad

Kim-Lian van der Meij geniet momenteel van een welverdiende vakantie en dat bevalt haar ontzettend goed. Met haar beentjes omhoog maakt ze een leuke foto.

Foto: Kim-Lian van der Meij geniet op de grond van beestachtig gezelschap

Kim-Lian van der Meij deelt een stel beestachtige kiekjes via Instagram!

Ontmaskerd! is deze BN’er de pinguin in The Masked Singer?

In de spannende show The Masked Singer ligt er maar een vraag op iedereens lippen: Welke BN'er is de Pinguïn?

Video: Kim-Lian van der Meij zit onder glibberig goedje na opsluiting met collega

Kim-Lian van der Meij heeft een wel heel bijzonder avontuurtje gehad met haar mannelijke collega. Wat is er hier aan de hand?

Foto: Kim-Lian van der Meij houdt enorm van handwerk

Kim-Lian van der Meij is zangeres, presentatrice, maar ook erg creatief met haar vingers! Geen wonder dat ze een goed staaltje handwerk erg kan waarderen...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Foto: Kim-Lian van der Meij is topje kwijt op strand

Kim-Lian van der Meij deelt een opvallende foto via Instagram. De presentatrice lijkt haar topje te zijn kwijtgeraakt tijdens een strandbezoekje...
Kim-Lian van der Meij

Profiel

Geboortedatum: 1 oktober 1980
Sterrenbeeld: Weegschaal
Afkomst: Kim-Lian van der Meij heeft zowel Indonesische als Chinese roots
Familie: (vader) Ron van der Meij, (zus) Dionne van der Meij
Kinderen: Ronja Gibson, Benjamin Gibson, William Gibson
Relatie: Ja, met Daniel Gibson
Geboorteplaats: Beverwijk, Nederland
Beroep: Televisiepresentator, danser, stemactrice, singer-songwriter
Opleiding: Amsterdamse particuliere Toneelschool
Instagram: Kim-Lian zit op Instagram onder de naam @kimlianvdmeij

Foto's

Kim-Lian van der Meij
Kim-Lian van der Meij
Kim-Lian van der Meij