Kim-Lian van der Meij

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Kim-Lian van der Meij

Zangeres Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij is van alle markten thuis. Acteren, zingen, presenteren en dansen: deze dame draait haar hand er niet voor om!

Mini-playbackshow

Kim-Lian verscheen voor het eerst op televisie in de Mini-Playbackshow van Henny Huisman. Kim was toen slechts 6 jaar oud. Op haar elfde verscheen ze nog een keer in de show, wat haar zeker geen windeieren heeft gelegd. Op haar zestiende deed ze namelijk al veel acteerwerk, verscheen ze in verschillende reclames én liep ze modeshows. Een aantal jaar later had Kim-Lian al heel wat rollen op haar naam staan in series als, Kees & Co, GTST en Costa!.

Zangcarrière

Tussen 2002 en 2006 werd het iets stiller rondom de actrice. De reden hiervoor was haar keuze om zich te gaan focussen op haar zangcarrière. Kim-Lian maakte meerdere nummers, waaronder Garden of Love en Hey Boy!, maar boekte pas echt succes met haar cover van de single Kids in America van naamgenootje Kim Wilde.

Weer terug op tv

In 2006 verscheen Kim weer op tv. Deze keer vertolkte ze de rol van presentatrice voor het populaire kinderkanaal: Jetix. Heer kreeg ze zelfs een Gouden Stuiver voor. Een jaartje later presenteerde Kim, samen met collega Ewout Genemans het Junior Songfestival, dat in Rotterdam gehouden werd. In 2009 was Kim te zien in meerdere series als, Onderweg naar Morgen en Hider in the House.

Van acteren naar presenteren

In 2014 stapte Van der Meij over naar SBS6 om naar fulltime te gaan presenteren. Bij deze zender nam ze onder andere het roddelprogramma Shownieuws en het geflopte Sterren Springen voor haar rekening. Momenteel is Kim-Lian de presentatrice van het programma Thank You for the Music. In dit programma nemen drie duo’s het tegen elkaar op in een muziekquiz, onder leiding van team captains Johnny de Mol, Soundos el Ahmadi en Sanne Hans (Miss Montreal).

Nieuws

Foto: Kim-Lian lacht als Joker in Wie is de Mol

Kim-Lian van der Meij is een van de meest knappe kandidaten in het programma Wie is de Mol? en die status houdt ze ook met haar nieuwe look. 

Kim-Lian van der Meij gaat op de kniëen voor intense foto

Kim-Lian van der Meij durft vrij ver te gaan voor het populaire avonturenprogramma Wie is de Mol? Zo ging ze de eerste aflevering zelfs op haar knietjes. 

Kim-Lian van der Meij geeft uniek inkijkje met privé foto van Wie Is De Mol

Kim-Lian van der Meij is een van de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? 2022 en daar is ze zelf enorm enthousiast over.

WIDM-kijkers weten het al: Kim-Lian van der Meij is de Mol

Kim-Lian van der Meij is een van de kandidaten van Wie is de Mol? Maar de kijkers zijn er al over uit. Kim-Lian is de Mol. 

Foto: Kim-Lian van der Meij beleeft spannende Kerst met wilde standjes

Kim-Lian van der Meij beleeft een zeer spannende kerst dit jaar. Ze voert namelijk allerlei spannende standjes uit.

Kim-Lian van der Meij neemt enorm risico met strakke broek tijdens kerstdiner

Kim-Lian van der Meij kiest haar programma's zorgvuldig uit, maar haar outfits neemt ze soms een schrikbarend groot risico mee. 

Kim-Lian van der Meij deelt eerste mysterieuze foto van nieuw seizoen Wie Is De Mol

Kim-Lian van der Meij mag eindelijk uit de school klappen over het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?, waar de presentatrice en zangeres aan meedoet. Hoewel er veel vragen overblijven, weten we dankzij deze foto nu toch waar Kim-Lian en haar collega-deelnemers geweest zijn...

Kim-Lian van der Meij beleeft wonderen op herfstachtige foto in koud bos

De beeldschone Kim-Lian van der Meij beleeft wonderen op haar nieuwste foto. Daar vermaakt ze zich in een winters bos.
Kim-Lian van der Meij

Profiel

Geboortedatum: 1 oktober 1980
Sterrenbeeld:  Weegschaal
Kinderen: Ronja Gibson, Benjamin Gibson, William Gibson
Relatie: Ja, met Daniel Gibson
Geboorteplaats: Beverwijk, Nederland
Beroep: Televisiepresentator, danser, stemactrice, singer-songwriter
Instagram: Kim-Lian zit op Instagram onder de naam @kimlianvdmeij

Foto's

Kim-Lian van der Meij
Kim-Lian van der Meij
Kim-Lian van der Meij