Bernice uit Boer Zoekt Vrouw is stiekem gewoon de allerlekkerste boerin van alle BZV-seizoenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Bernice scoort nu al ontzettend goed bij de kijker van Boer Zoekt Vrouw. Zouden ze haar stiekem de allermooiste boerin vinden?

Zouden de kijkers boerin Bernice de knapste boerin vinden?

De knappe boerin Bernice scoort hoge ogen met haar optreden in het programma Boer Zoekt Vrouw. Daar is de knappe boerin bezig met haar zoektocht naar de liefde. Als het aan de mannen ligt die zich hebben opgegeven zal dit wel goed komen. Het is deze week de logeerweek en het is maar de vraag of de bronstige boerin zich in kan houden met al die mannen om haar heen. Dat valt nog te zien, maar boerin Bernice is in ieder geval bij het publiek ook lekker populair. Zo spreekt men al van de knapste boerin sinds jaren.

Lees ook: Yvon Jaspers deelt innige foto met knapste Boer Zoekt Vrouw-deelneemster van dit seizoen: Boerin Bernice
Wat is er zo leuk aan boerin Bernice?

De heerlijke boerin Bernice is dus duidelijk de knapste deelneemster aan Boer Zoekt Vrouw tot nu toe. Maar wat is er dan zo leuk aan de prachtige boerin? Het is onder andere haar mooie lach, fijne en mooie rondingen. Dat laatste haalt vooral veel mannen over de streep. Want boerin Bernice ziet er ook gewoon ongelooflijk goed uit. Voorheen is dat wel eens anders geweest met boerinnen, maar Bernice breekt alle stereotypes over vrouwen in een boerenbedrijf met haar ongelooflijk knappe uiterlijk.

Lees ook: Video: Moeizaam flirtende Boerin Bernice probeert haar mannen tijdens eerste BZV-date te verleiden

Gaat boerin Bernice gelukkig worden in de liefde?

Yvonne Jaspers denkt van wel. De knappe blonde presentatrice heeft flink vertrouwen in  de boerin. Dat is ook niet zo gek, want de knappe boerin heeft dit seizoen een record aantal brieven binnen gekregen. De aantrekkelijke Bernice weet met haar charmes toch wel veel mannen tot schrijven aan te zetten. Dat moet dan toch wel goed komen?

Lees ook: Knappe Boerin Bernice (23) is nu al winnares nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

Boerin Annemiek ook weer gelukkig in de liefde

De voorloper van boerin Bernice was natuurlijk Annemiek. Die wist ook mannen hun hoofd op hol te doen slaan. Inmiddels is Annemiek ontzettend gelukkig in de liefde, maar dat is wel eens anders geweest. In het programma wist de boerin niemand te vinden waar ze echt mee klikte. Daarna is ze allemaal dingen gaan doen met social media en heeft ze haar liefdesleven even op een laag pitje gezet. Inmiddels gaat het dus al een jaartje ontzettend goed met de relatie van boerin Annemiek. Dat is mooi, want dat geeft genoeg ruimte om je aandacht op boerin Bernice te vestigen. Die is namelijk nog flink zoekende.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!