Knappe Boerin Bernice (23) is nu al winnares nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Zoekt Vrouw is officieel begonnen en boerin Bernice is nu al de grote winnaar van het programma. Kijk maar mee!

Boerin Bernice geeft het startschot voor het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

BZV is nu officieel ‘begonnen’, want de aflevering met de brieven is uitgezonden. In deze aflevering brengt Yvonne Jaspers de boeren en boerinnen alle aanmeldingen die er voor hen zijn binnengekomen. En dat is altijd een hele beleving. Zeker de vrouwelijke boeren krijgen altijd veel aandacht. Ook nu is het weer ongelooflijk raak. Boerin Bernice kreeg 430 brieven. Daarmee heeft ze de meeste brieven van dit seizoen gekregen. Maar wie is deze knappe boerin precies?

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek deelt eindelijk eerste privé-beelden met nieuwe vriend

Wat weten we allemaal van Boerin Bernice in BZV?

De knapste boerin van dit seizoen heeft gelijk het hele publiek van Boer Zoekt Vrouw in haar macht. Maar wat weten we allemaal van deze knappe dame? Allereerst woont ze op een boerderij in Zweden, dus dat is wel weer even wat verder uit de buurt dan de meeste boeren. Daar woont ze niet allen, maar met haar vader Klaas Ane, moeder Jacomien en broer Carsten. De hele dag zwoegt Bernice op de boerderij. En in de avond maakt ze nog even een hapje eten om vervolgens een serietje te kijken, lang te wandelen of even de stad in te gaan met vriendinnen. Ze is dus niet een volledig werkpaard, maar houdt ook van plezier maken. En dat zal voor veel mannen toch wel uitmaken.

Lees ook: Yvon Jaspers deelt innige foto met knapste Boer Zoekt Vrouw-deelneemster van dit seizoen: Boerin Bernice

Hoe ziet de ideale man van boerin Bernice eruit?

De knappe boerin houdt echt wel van Hollandse mannen. Ze vindt het heerlijk dat de Nederlandse mannen wat opener en directer zijn. Dat doen ze in Zweden toch wat minder. Verder houdt boerin Bernice enorm van samen op de bank knuffelen, zolang de beste man er maar een beetje mannelijk uitziet. En natuurlijk moet ze er alles mee kunnen delen en moeten ze elkaar begrijpen. Op zich valt het qua wensenlijstje van Bernice nog wel mee. Misschien dat daarom zoveel mannen zich hebben opgegeven voor het programma. Want bij Bernice op de boerderij in Zweden, dat zien veel mannen toch wel zitten.

LEES HIER MEER OVER BOERIN BERNICE

Natuurlijk moeten mannen voor Bernice wel de handen uit de mouwen steken

De ideale man van boerin Bernice moet wel een beetje mee kunnen draaien op de boerderij. Dat zou ze erg leuk vinden. Op zijn minst moet hij begrijpen hoe het boerenbestaan in elkaar zit. Want anders gaat het toch wel erg lastig worden voor de knappe boerin om er een band mee op te bouwen.

Lees ook: Foto: Verleidelijk kijkende boerin Annemiek Koekoek rolt door het stro

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yvon Jaspers (@yvonjaspers.official)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.