Knappe Boerin Bernice (23) is nu al winnares nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Zoekt Vrouw is officieel begonnen en boerin Bernice is nu al de grote winnaar van het programma. Kijk maar mee!

Boerin Bernice geeft het startschot voor het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

BZV is nu officieel ‘begonnen’, want de aflevering met de brieven is uitgezonden. In deze aflevering brengt Yvonne Jaspers de boeren en boerinnen alle aanmeldingen die er voor hen zijn binnengekomen. En dat is altijd een hele beleving. Zeker de vrouwelijke boeren krijgen altijd veel aandacht. Ook nu is het weer ongelooflijk raak. Boerin Bernice kreeg 430 brieven. Daarmee heeft ze de meeste brieven van dit seizoen gekregen. Maar wie is deze knappe boerin precies?

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek deelt eindelijk eerste privé-beelden met nieuwe vriend

Wat weten we allemaal van Boerin Bernice in BZV?

De knapste boerin van dit seizoen heeft gelijk het hele publiek van Boer Zoekt Vrouw in haar macht. Maar wat weten we allemaal van deze knappe dame? Allereerst woont ze op een boerderij in Zweden, dus dat is wel weer even wat verder uit de buurt dan de meeste boeren. Daar woont ze niet allen, maar met haar vader Klaas Ane, moeder Jacomien en broer Carsten. De hele dag zwoegt Bernice op de boerderij. En in de avond maakt ze nog even een hapje eten om vervolgens een serietje te kijken, lang te wandelen of even de stad in te gaan met vriendinnen. Ze is dus niet een volledig werkpaard, maar houdt ook van plezier maken. En dat zal voor veel mannen toch wel uitmaken.

Lees ook: Yvon Jaspers deelt innige foto met knapste Boer Zoekt Vrouw-deelneemster van dit seizoen: Boerin Bernice

Hoe ziet de ideale man van boerin Bernice eruit?

De knappe boerin houdt echt wel van Hollandse mannen. Ze vindt het heerlijk dat de Nederlandse mannen wat opener en directer zijn. Dat doen ze in Zweden toch wat minder. Verder houdt boerin Bernice enorm van samen op de bank knuffelen, zolang de beste man er maar een beetje mannelijk uitziet. En natuurlijk moet ze er alles mee kunnen delen en moeten ze elkaar begrijpen. Op zich valt het qua wensenlijstje van Bernice nog wel mee. Misschien dat daarom zoveel mannen zich hebben opgegeven voor het programma. Want bij Bernice op de boerderij in Zweden, dat zien veel mannen toch wel zitten.

LEES HIER MEER OVER BOERIN BERNICE

Natuurlijk moeten mannen voor Bernice wel de handen uit de mouwen steken

De ideale man van boerin Bernice moet wel een beetje mee kunnen draaien op de boerderij. Dat zou ze erg leuk vinden. Op zijn minst moet hij begrijpen hoe het boerenbestaan in elkaar zit. Want anders gaat het toch wel erg lastig worden voor de knappe boerin om er een band mee op te bouwen.

Lees ook: Foto: Verleidelijk kijkende boerin Annemiek Koekoek rolt door het stro

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'